Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2016

Φόβος και τρόμος για τους ιδιοκτήτες καταστημάτων της Κορίνθου 29χρονος διαρρήκτης

Κόρινθος: Έκανε 10 διαρρήξεις σε 15 μέρες αλλά ατύχησε - Τα στοιχεία της αστυνομίας!
Ένας 29χρονος Έλληνας, ο οποίος συνελήφθη χθες το μεσημέρι στην Κόρινθο, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας, γιατί δε συμμορφώθηκε στις υποδείξεις και προσπάθησε να αποφύγει τον έλεγχο, είναι ο δράστης σειράς διαρρήξεων και κλοπών, αλλά και απόπειρας κλοπών σε καταστήματα στην Κόρινθο. Σε βάρος του 29χρονου, σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής και απείθεια.
Ειδικότερα, στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας που ακολούθησε της σύλληψης, η ασφάλεια Κορίνθου, αξιοποιώντας τα στοιχεία που είχε στην διάθεσή της, εξακρίβωσε ότι ο 29χρονος τις τελευταίες ημέρες και συγκεκριμένα, από 29 Δεκεμβρίου έως 12 Ιανουαρίου, είχε διαπράξει δέκα διαρρήξεις και κλοπές, καθώς και έξι απόπειρες κλοπών σε καταστήματα στην Κόρινθο.
Από την παραπάνω εγκληματική του δράση, είχε αφαιρέσει συνολικά, χρήματα και φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή, η αξία των οποίων ανέρχεται στα 1.505 ευρώ. Ο 29χρονος με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου.