Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2016

Με το δεξί μπήκαν οι Νέοι του Ηρακλή Ξυλοκάστρου στο 2016 (φώτο)

Με το δεξί μπήκε η ομάδα νέων του Ηρακλή Ξυλοκάστρου στο νέο έτος σημειώνοντας την τρίτη σερί νίκη της με 3-2 επί του Πανσολυγειακού, με την οποία παραμένει στην κορυφή της βαθμολογίας. Την ίδια ώρα οι Παίδες πήραν άκοπα τη νίκη με 3-0 (άνευ αγώνα), καθώς η αντίστοιχη ομάδα του Παννεμεατικού επέλεξε να μην ταξιδέψει στο Ξυλόκαστρο.
FullSizeRender (4)Οι Νέοι του Βασίλη Μούγιου είχαν την εμφανή υπεροχή καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα και πήραν τη νίκη πιο εύκολα από ότι δείχνει το τελικό σκορ, απέναντι στον Πανσολυγειακό που ήταν καλά στημένος στην άμυνα του και επέλεξε να αγωνιστεί με αντεπιθέσεις. Σε μία από αυτές έκανε το 0-1 στο 24′ στην πρώτη του επίσκεψη στα καρέ του Χ. Κουρούμαλη, και ενώ είχαν προηγηθεί καλές ευκαιρίες για την ομάδα μας κυρίως από τους Ζάβαλη, Κ. Ματθαιόπουλο, Αθανασούλη. Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Ηρακλής ισοφάρισε όταν από φάουλ του Ζάβαλη, ο Αθανασόπουλος έκανε την προβολή και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα παρά την προσπάθεια του αντίπαλου αμυντικού.

FullSizeRender (5)Οι φιλοξενούμενοι ευτύχησαν να προηγηθούν εκ νέου 1-2 από εκτέλεση φάουλ και αναστάτωση στα καρέ του Ηρακλή και έτσι έκλεισε το ημίχρονο. Στο δεύτερο μέρος ο Ηρακλής μπήκε αποφασισμένος να γυρίσει το ματς και το κατάφερε μετά από αρκετές ευκαιρίες, με σκόρερ αρχικά τον Σμυρνιώτη που με ψύχραιμο πλασέ από το ύψος του πέναλτυ ισοφάρισε σε 2-2, και με τον Αϊδινόπουλο που έδωσε τη δίκαιη νίκη στην ομάδα μας με 3-2 με σουτ μέσα από τη μικρή περιοχή.
ΗΡΑΚΛΗΣ (Β. Μούγιος): Χ. Κουρούμαλης, Μπορίτσι, Αϊδινόπουλος, Νάτσιος, Μηλιώτης, Α. Χάντης (c), Ζάβαλης, Αθανασούλης, Αθανασόπουλος, Κ. Ματθαιόπουλος, Σμυρνιώτης.
Αναπληρωματικοί: Νιώρας, Λυμπερόπουλος, Σ. Μιχόπουλος, Δ. Μιχόπουλος, Ντίσα, Κασσόρης.

*** Επόμενος αντίπαλος για τα τμήματα μας ο Πέλοπας Κιάτου εκτός έδρας, το ερχόμενο Σάββατο (16/1) για την πέμπτη αγωνιστική των πρωταθλημάτων.

iraklisxylokastrou.gr