Παρασκευή 1 Ιανουαρίου 2016

ΤΟ 2016 ΠΕΦΤΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΣΙΠΡΑ

Το καθεστώς της Μεταπολίτευσης, η καταραμένη γενιά της καθίζησης της ελληνικής ψυχής, πνέει τα λοίσθια. Ο τελευταίος κατασκευασμένος ηγέτης της, ο μνημονιακός Αλέξης Τσίπρας, ο Τσαουσέσκου της Ελλάδας, θα εγκαταλείψει αναπόφευκτα αυτό που δεν του ανήκει. Την ελληνική ψυχή.
Ένας ηγέτης της σειράς, της πλάκας, της βιομηχανικής και επικοινωνιακής εκμετάλλευσης των Ελλήνων και των Ελληνίδων, το απόλυτο τίποτα, γλεντάει με την εμετική γενιά της καταλήστευσης του ελληνικού Κράτους εις βάρος του απλού λαού, του ενός εκατομμυρίου ανέργων, των χιλιάδων άστεγων, των εξαθλιωμένων γηρατειών, των νέων χωρίς όνειρα. Στο γλέντι σέρνει το χορό πρώτος με χιλιάδες καθεστωτικούς με παχυλές κρατικές απολαβές και αμέτρητες καταθέσεις στο εξωτερικό.
Πόσο να αντέξει η πάρα φύση Ελλάδα στο νέο κόσμο της ανθρωπότητας; Λίγες ημέρες, λίγες εβδομάδες, λίγους μήνες; Για πόσο ακόμη ένας ακόμα Πρωθυπουργός της Ελλάδας θα ξεπουλάει τη χώρα του στους ξένους δυνάστες και σε ντόπιους μεσάζοντες;
400 έτη Οθωμανικής Αυτοκρατορίας η ελληνική επαρχία ήταν ένας συλλέκτης φόρων από ντόπιους προύχοντες. Αλλά 200 χρόνια στο ελληνικό Κράτος άλλαξαν απλά οι παραλήπτες του ελληνικού πλούτου, διατηρώντας Έλληνες τσιφλικάδες με την αμοιβή τους. 40 έτη τώρα ντόπιοι δοσίλογοι επιλέχθηκαν για να υποθηκεύσουν εν γνώσει και εν αγνοία τους κάθε ελληνική αξία άυλη και  υλική. Για ένα γλέντι στα σαλέ της Ελβετίας, για ένα ski resort στη Σερβία, για μία αναβολή στα δικαστήρια. Για έναν αυλικό λαό, για μία άδικη κοινωνία ζούγκλας και υποταγής.
Η Κόστα Ρίκα κάλυψε τις ετήσιες ενεργειακές ανάγκες της λαού της τσάμπα από τη φύση, τον ένα και μοναδικό ήλιο, τον αέρα της γης. Η Ελλάδα θα πουλά τη βενζίνη στους ιθαγενείς φορολογούμενους κατοίκους της ακόμα και όταν το βαρέλι αξίζει 1 δολάριο από αγαθοεργείς τσιφλικάδες της Αρχαίας Ελλάδας. Η Ελλάδα τρώει τα μνημονιακά χρόνια τα σωθικά της με εγκάθετους άφυλους εξουσιαστές. Ο Τσίπρας ο τελευταίος αρχηγός μία πολιτικής μαφίας συνεχίζει να μοιράζει τα ιμάτια της Ελλάδας για λίγα λεπτά ηδονής της εξουσίας.
Όλα τα είπε ο Άγιος Παϊσιος εκτός από ένα. Πώς ο Θεός της Ελλάδας μετέτρεψε ένα έθνος σ’ ένα ερμαφρόδιτο έκτρωμα ανίκανο να πολεμήσει για τον εαυτό του; Ποιος διάβολος ντύθηκε άγιος για να εξασφαλίσει την επιτήδεια ουδετερότητα της Ελλάδας μέχρι να εξαφανιστεί; Ποιος πουλά την ψυχή της Ελλάδας σε Μνημόνια της ντροπής; Ποιος ήταν αυτός ο ένας που δόξασε τον Άγιο για να δοξαστεί το μαύρο σκοτάδι της Ελλάδας; Ποιος ήταν αυτός ο ένας σατανικός Εγκέφαλος που όλοι οι πολιτικοί Αρχηγοί της Ελλάδας προσκύνησαν και κοινώνησαν καθημερινά για να καταλάβουν την επαίσχυντη εξουσία τους;
Τελικά ποιος διέφθειρε και διάβρωσε επί 40 χρόνια κάθε Έλληνα Πρωθυπουργό, όλο τον ελληνικό λαό. Ο λαός, ο εαυτός του ή ο Εγκέφαλος της διάλυσης της Ελλάδας; 
Τι θα παραδώσουμε στην επόμενη γενιά; Μία Ελλάδα χωρίς ελληνική ψυχή, το βουνό του Ολύμπου που κανείς δεν μπορεί να καταλάβει;
Για αυτούς που έφυγαν με απορία γιατί δεν συνάντησαν την Ελλάδα στη ζωή τους. Γιατί θυσιάστηκαν για μία δανεική ζωή, για ένα παρασιτισμό ντόπιων βδελλών.
Καλή Χρονιά, με Υγεία και Ευτυχία για το σωτήριο έτος 2016 μ.Χ. Χωρίς ψυεδαισθήσεις και χωρίς αυτούς που τις πουλάνε και τις λένε ξεδιάντροπα.  
Το έτος που μέχρι τη δύση του θα χαμογελάσει η Ελλάδα για πρώτη φορά στη μετά Χριστό ζωή της…