Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2015

Η VODAFONE ΔΟΚΙΜΑΖΕΤΑΙ ΣΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου διεξάγονται οι αγνώστου λόγου και αιτίας ακυρωμένες εκλογές στο κόμμα της Αξιωματικής αντιπολίτευσης και η εταιρεία Vodafone ανέλαβε την εξαγωγή του αποτελέσματος που θα καθορίσει το πολιτικό σκηνικό του 2016.
Αν η Vodafone μέσα από τις αξιόπιστες υπηρεσίες της το βράδυ της Κυριακής εξάγει, με βάση πάντα τις ψήφους των Νεοδημοκρατών, ένα αποτέλεσμα ανταγωνιστικό προς την παραπαίουσα Κυβέρνηση  ΣΥΡΙΖΑ τότε οι πολιτικές εξελίξεις θα είναι ραγδαίες. Αν σε αντίθετη περίπτωση το αποτέλεσμα είναι το επιθυμητό από πλευράς ΣΥΡΙΖΑ, τότε η χώρα αναμφίβολα θα βαδίσει σύντομα σε ένα οικουμενικό σχήμα αγνώστου ταυτότητας και ζωής που θα βαδίσει στην κλασική αποτυχημένη συνταγή της Μεταπολίτευσης.
Πολλά ακούστηκαν σχετικά με το γιατί ακυρώθηκαν οι εκλογές μετά το άνοιγμα της κάλπης την τελευταία φορά αλλά τίποτα δεν επιβεβαιώθηκε. Πολλά ακούγονται και για το προκαθορισμένο δίδυμο αυτής της Κυριακής αλλά η κάλπη της Vodafone  θα δείξει αν θα επιβεβαιωθούν. 
Το μόνο σίγουρο είναι ότι η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ επιθυμεί το δίδυμο Μεϊμαράκη – Τζιτζικώστα με ταυτόχρονο αποκλεισμό από τον α΄γύρο των Μητσοτάκη – Γεωργιάδη, ενοχλητικών και επικίνδυνων για τη διατήρηση του μεταπολιτευτικού καθεστώτος. Ο κ.Μεϊμαράκης είναι ένας δοκιμασμένος χαμένος για τον κ.Τσίπρα, ενώ ο κ.Τζιτζικώστας εκτός Βουλής αποτελεί μία καλή εγγύηση υποτονικής αντιπολίτευσης για πολλά χρόνια. Κυριώτερο όλων και οι δύο σε ώρα ανάγκης δεν θα είχαν αντίρρηση σε ένα αρμονικό οικουμενικό σχήμα των κ.κ. Τσίπρα και Καραμανλή για το καλό του τόπου φυσικά.
Η σύμπτωση ανακοίνωσης του προστίμου του καθόλα σεβαστού ποσού των 50 εκατομμυρίων ευρώ προς την εταιρεία Vodafone για τις αμαρτίες του παρελθόντος, αμέσως μετά την απόφασή της να αναλάβει την εκλογή αρχηγού της Νέας Δημοκρατίας δεν αποδεικνύει κάποιο εκβιασμό και μπορεί να χαρακτηριστεί ως τυχαία.
Είναι βέβαιο πως μία εταιρεία παγκοσμίου βεληνεκούς όπως η Vodafone δεν θα ρισκάρει την επωνυμία της για ένα προκαθορισμένο αποτέλεσμα αυτή την Κυριακή και θα ελέγξει κάθε γραμμή του ηθικού της κώδικα πριν, κατά την διάρκεια και μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος στο λαό της Νεάς Δημοκρατίας και όχι μόνο. 
Όπως και η αντίστοιχη εταιρεία SingularLogic που μονοπωλεί επί δεκαετίες τις εθνικές εκλογές, εξάγοντας αντικειμενικά αποτελέσματα που διαψεύδουν όλες τις επιστημονικές απόψεις των δημοσκοπήσεων, χωρίς φόβο και αμφισβήτηση.
Ας περιμένουμε λοιπόν το βράδυ της Κυριακής και τον κόσμο της αμαρτωλής ομολογουμένως στο παρελθόν Νέας Δημοκρατίας αν καταφέρει μέσω των υπηρεσιών της Vodafone να παράξει ελπίδα για τον ελληνικό λαό, αλλιώτικη από αυτή των κ.κ.Τσίπρα και Καμμένου των φόρων και των συσσιτίων...
 
thedayaftergr.blogspot.gr