Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2015

" H κόρη υποδέχεται την μάνα" Κορινθος .06 - Κόρινθος / ντέρμπι στο Κιάτο Πέλοπας εναντίον Ελλάδος Βέλου



http://sfedona.gr/sites/default/files/styles/node-detail/public/field/image/nerm.jpg?itok=65nDr__X 
Με τους αγώνες της 13ης αγωνιστικής , αύριο Σάββατο 19 Δεκεμβρίου, πέφτει η ποδοσφαιρική αυλαία για το 2015 , στο πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας Κορινθίας.
Μια αγωνιστική όπου η πρωτοπόρος Κόρινθος 2006, στις 3 το απόγευμα υποδέχεται στο Δ.Α.Κ. την Κόρινθο.  Ο αγώνας της Κορίνθου δεν θα λέγαμε ότι έχει τον χαρακτήρα ντέρμπι, καθώς η δυναμικότητα ανάμεσα στην  «9χρονη κόρη και στην μάνα της» , είναι τεράστια.
Η «κόρη» ( Κόρινθος ’06) , ξεπέρασε κατά πολύ την «μητέρα» Κόρινθο  καθώς έχουν δαφορά 20 βαθμών…
Κατά τα άλλα της αγωνιστικής δεσπόζει το ντέρμπι ανάμεσα στον Πέλοπα Κιάτου και στην Ελλάδα Βέλου στο  Κιάτο , την ίδια ώρα που στο Ζευγολατιό ο ΑΟΖ υποδέχεται την Δάφνη Εξαμιλίων.   
 
Στο Δερβένι , στο «ΚΩΣΤΑΣ ΒΥΖΑΣ» , ο Αστέρας αποχαιρετά το 2015  φιλοξενώντας τον Ατρόμητο Χιλιομοδίου, την  στιγμή που ο Ολυμπιακός Άσσου , στην έδρα του  μάχεται με τον Πανκαμαριακό.
Ο Παννεμεατικός αντιμετωπίζει, εκτός έδρας , στον Συνοικισμό, την ουραγό ομάδα του Κύψελου Κορίνθου, ενώ  στα Αθίκια ο Τενεάτης αντιμετωπίζει τον Ηρακλή Λεχαίου.
Από την τελευταία αγωνιστική της χρονιάς, δεν λείπει και το ντέρμπι της ουράς όπου στο Πετρί η τοπική Θύελλα  μάχεται με τον Ολυμπιακό Λουτρακίου. 

Η 13η αγωνιστική
ΑΣΤΗΡ ΔΕΡΒΕΝΙΟΥ- ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΧΛΙΟΜΟΔΙΟΥ
ΠΕΛΟΨ ΚΙΑΤΟΥ-ΕΛΛΑΣ ΒΕΛΟΥ 
ΑΟ ΖΕΥΓΟΛΑΤΙΟΥ-ΔΑΦΝΗ ΕΞΑΜΙΛΙΩΝ 
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΣΣΟΥ-ΠΑΝΚΑΜΑΡΙΑΚΟΣ
 ΚΟΡΙΝΘΟΣ '06 -ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ 
ΠΑΣ ΚΥΨΕΛΟΣ -ΠΑΝΝΕΜΕΑΤΙΚΟΣ 
ΤΕΝΕΑΤΗΣ-ΗΡΚΛΗΣ ΛΕΧΑΙΟΥ 
ΘΥΕΛΛΑ ΠΕΤΡΙΟΥ-ΣΦΛ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ