Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2015

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ κ. ΓΙΑΝΝΗ ΠΛΑΚΙΩΤΑΚΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΤΩΝ ΝΟΔΕ



Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Πλακιωτάκης, ενόψει των εκλογών για την ανάδειξη νέου Προέδρου την προσεχή Κυριακή, είχε σήμερα, στα κεντρικά γραφεία του Κόμματος συνάντηση με τους Προέδρους των ΝΟΔΕ.
Τους ευχαρίστησε για τη στήριξη που του παρείχαν στο διάστημα που ασκεί τα καθήκοντα του Προέδρου, υπογραμμίζοντας ότι «αποτελούν τη ραχοκοκαλιά και την αναπνοή της Παράταξης». Τόνισε, ότι η Νέα Δημοκρατία, «αποτελεί τη μόνη σοβαρή και υπεύθυνη πολιτική δύναμη, που μπορεί να εγγυηθεί τη σωτηρία και την ανασυγκρότηση του Τόπου». Και πρόσθεσε, ότι «η Νέα Δημοκρατία, παρά τις δυσκολίες και τις προκλήσεις που αντιμετώπισε, πάντοτε έβρισκε τον τρόπο να ξεπερνά τις συμπληγάδες». Αναφερόμενος στις εσωκομματικές εκλογές, ανάμεσα στα άλλα, υπογράμμισε:

«Οι εσωκομματικές εκλογές της προσεχούς Κυριακής είναι μια πρόκληση για όλους εμάς.
Έπειτα από το ατυχές γεγονός της 20ης Νοεμβρίου, που έπληξε την εικόνα της Παράταξης και πλήγωσε τα στελέχη και τους φίλους μας, οι εσωκομματικές εκλογές για την ανάδειξη νέου αρχηγού, αποτελούν ένα στοίχημα που πρέπει να κερδηθεί.
Οφείλουμε όλοι, να επιδείξουμε την απαιτούμενη σοβαρότητα και υπευθυνότητα, ώστε να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις της εκλογικής διαδικασίας. Έχουμε χρέος απέναντι στα εκατομμύρια των απλών και ανώνυμων συναγωνιστών μας, να μη τους ξαναπληγώσουμε και να μην καταστήσουμε και πάλι τη Νέα Δημοκρατία αρνητική είδηση. Έχουμε χρέος να ανακτήσουμε το πληγωμένο γόητρό μας και να χαράξουμε, με αισιοδοξία, το μέλλον της Παράταξης.
Για το λόγο αυτό, ζητώ από εσάς, τα έμπειρα και ικανά στελέχη της Παράταξης, να συντονίσετε τις οργανωτικές διαδικασίες των εκλογών και να διασφαλίσετε το αδιάβλητό τους. Σας ζητώ, να αφήσετε κατά μέρους τις προσωπικές προτιμήσεις και να προτάξετε το συμφέρον της Παράταξης.
Θα πρέπει να κατανοήσουμε ότι η Νέα Δημοκρατία αποτελεί το κοινό μας σπίτι και ότι, όλοι μαζί, θα πρέπει να χαράξουμε το κοινό μας μέλλον.
Σας καλώ να λειτουργήσετε συναινετικά και συνθετικά, αλλά και να αναλάβετε προσωπικά την ευθύνη για τη διασφάλιση της ομαλής διεξαγωγής των εσωκομματικών εκλογών.
Εκφράζω τη βεβαιότητά μου ότι οι Νεοδημοκράτισσες και οι Νεοδημοκράτες θα προσέλθουν μαζικά στις κάλπες την επόμενη Κυριακή. Είμαι απόλυτα βέβαιος ότι όλοι μας θα εκπληρώσουμε το χρέος μας απέναντι στην Παράταξη και την ιστορία μας.
Είμαι βέβαιος ότι οι εκλογές της επόμενης Κυριακής θα ολοκληρωθούν με επιτυχία και ότι η Νέα Δημοκρατία θα βγει ενωμένη και πιο δυνατή.
Είμαι απόλυτα βέβαιος ότι, με την ενεργό συμμετοχή και τη βοήθειά σας, θα τα καταφέρουμε!».