Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2015

ΤΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ

Δεν έχει τελειωμό η εθνική ξεφτίλα των ΣΑΝΕΛΙΣΤΑΣ. Στην ελληνική αποικία του Αλέξη Τσίπρα εν έτει 2015 μ.Χ. ο Γερμανός πρέσβης  υπέδειξε ξεδιάντροπα την επόμενη Κυβέρνηση της Ελλάδας στον Πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων κ.Λεβέντη,  (http://www.parapolitika.gr/article/335335/oi-germanoi-zitisan-apo-ton-leventi-na-mpei-stin-kyvernisi)
Σύμφωνα με τον Πρόεδρο της, ενοχλητικής πάντα για το κατεστημένο, Ένωσης Κεντρώων τέθηκε το θέμα μίας νέας κυβέρνησης στήριξης στον "ΝΑΙ σε όλα", ριζοσπάστη αριστερό Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.
Η ομολογία Λεβέντη είναι σοκαριστική και υποτιμά τον ελληνικό λαό, κυρίως τη μερίδα εκείνη που υποφέρει εδώ και χρόνια κάτω από την μπότα των ντόπιων μεσαζόντων της κατοχής. Τη μερίδα εκείνη που πληρώνει δυσβάσταχτους φόρους, τέλη, ΕΝΦΙΑ για μία ελεύθερη ημέρα.
Δεν φτάνει που οι Γερμανοί με τους ντόπιους πατριώτες κατέλαβαν τα ελληνικά αεροδρόμια, με ένα ευρώ ενοίκιο ανά επιβάτη, θέλουν και να σχηματίζουν τις ελληνικές Κυβερνήσεις ωμά και ξεδιάντροπα.
Πού χάθηκαν οι αγανακτισμένοι Έλληνες και οι υπέρ-πατριώτες, ποιο αμίλητο νερό ήπιαν, κανείς δεν ξέρει. Πώς έσβησε η σπίθα του Μίκη Θεοδωράκη είναι ένα αίνιγμα. 40 χρόνια κατοχή για ένα ευρώ ανά επιβάτη ενοίκιο είναι ντροπή, κύριε Πρέσβη. Είναι αποικιακή σύμβαση.
Πανηγυρίζουν και οι έρμοι οι επιχειρηματικοί φορείς μπας και δούνε κάνα αεροδρόμιο της προκοπής. Κανείς δεν διερωτήθηκε γιατί δεν μπορούν οι Έλληνες να φτιάξουν τα αεροδρόμια τους. Γιατί ποτέ δεν μίλησαν για αυτό;
Το Υπουργείο Εξωτερικών οφείλει άμεσα να καλέσει τον σύμμαχο Γερμανό πρεσβευτή και να του εξηγήσει ότι πρέπει να προσέχει όταν βρίσκεται σε μία άλλη χώρα, ανεξάρτητη ίσως για λίγο ακόμα. Ότι υπάρχουν και Έλληνες πολιτικοί που τρώνε πίτσες και μπορεί να μην ενδώσουν στη γερμανική υπόδειξη όπως έκανε ο ήρωας Αλέξης. Ο επαναστάτης της φακής, των συσσιτίων στα σχολεία, του εθνικού ξεπουλήματος.
Δεν χρειάζεται αυτή τη Γερμανία η Ευρώπη. Αυτή την πρέσβευαν άλλοι πριν από δεκαετίες μαζί με ντόπιους πάλι συνεργάτες και ηττήθηκαν για πάντα.
Μια άλλη Γερμανία χρειάζεται, μια άλλη Ευρώπη, μια άλλη Ελλάδα... 

Thedayaftergr