Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου 2015

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ κ. Γ. ΠΛΑΚΙΩΤΑΚΗ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ "ΦΛΟΓΑ" - ΔΗΛΩΣΗ



 
Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Πλακιωτάκης, επισκέφτηκε το Σύλλογο Γονιών Παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια «Φλόγα», αντάλλαξε ευχές με γονείς, παιδιά και το προσωπικό του συλλόγου. Αμέσως μετά ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και η Πρόεδρος του Συλλόγου, έκαναν τις ακόλουθες δηλώσεις:  


ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΛΑΚΙΩΤΑΚΗΣ: Επ’ ευκαιρία των εορτών των Χριστουγέννων επισκέφτηκα σήμερα εκ μέρους της Νέας Δημοκρατίας τη «Φλόγα», το Σύλλογο Γονέων Παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια για να εκφράσω τις θερμές μου ευχές στα μικρά παιδιά που βρίσκονται εδώ υπό τη σκέπη και τη φροντίδα της «Φλόγας». Θα ήθελα να εκφράσω τις θερμές μου ευχαριστίες στην πρόεδρο και να τη συγχαρώ ιδιαίτερα για το τεράστιο κοινωνικό έργο το οποίο επιτελεί. Έχουμε την υποχρέωση όλοι μας σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία που πλήττεται ο κοινωνικός ιστός της Πατρίδας μας, να δημιουργήσουμε κοινωνικές δομές και βεβαίως να σταθούμε σε αυτούς που ιδιαίτερα έχουν ανάγκη.
Να σταθούμε αλληλέγγυοι και να δημιουργήσουμε όλοι οι Έλληνες ένα δίκτυ προστασίας σ’ αυτούς τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη να απαλύνουμε τον πόνο τους. Βεβαίως, δεν χρειάζεται απλά η αγάπη και η στοργή μας, χρειάζεται, πρώτα και πάνω απ’ όλα η έμπρακτη στήριξή μας, γι’ αυτό και σήμερα βρισκόμαστε εδώ. Ενημερωθήκαμε από την πρόεδρο για το έργο και τις δραστηριότητες του συλλόγου, προσφέραμε δώρα στα μικρά παιδιά και τους εκφράσαμε την αγάπη και τη στοργή μας.

ΜΑΡΙΑ ΤΡΙΦΩΝΙΔΗ: Να πω και εγώ εκ μέρους της «Φλόγας», ένα μεγάλο ευχαριστώ για τη σημερινή επίσκεψη. Να τονίσω ότι η «Φλόγα» είναι ένας  σύλλογος γονιών και δεν είναι ένας σύλλογος του ενός ανθρώπου. Είμαστε πολλοί γονείς που δουλεύουμε εδώ καθαρά εθελοντικά και προσφέρουμε έργο στα παιδιά και τις οικογένειες. Εδώ έχουμε εκθέσει τα προβλήματά μας που είναι λίγο πολύ γνωστά και παρακαλούμε να δοθεί προτεραιότητα στην Υγεία. Η  Υγεία είναι ένας τομέας που αυτή την ώρα έχει τεράστια προβλήματα και θα πρέπει να δοθεί προτεραιότητα ώστε να αντιμετωπιστούν για να μπορέσουμε να έχουμε γερά παιδιά. Η ιατρική έχει προχωρήσει, δίνει τη δυνατότητα πλέον στο παιδί με καρκίνο να γίνει καλά, αλλά για να γίνει αυτό θα πρέπει να έχουμε μια σωστή ιατρική φροντίδα. Και γι’ αυτό κάνουμε έκκληση να δοθεί προτεραιότητα στην Υγεία. Η Υγεία αυτή την ώρα έχει τεράστια προβλήματα. Ευχαριστούμε πολύ για τη σημερινή επίσκεψη και ευχόμαστε σε όλους καλή χρονιά, υγεία, με την ευχή ότι η χώρα μας από το νέο έτος θα αρχίσει και θα μπει σε μια καλή ώρα και καλή στιγμή, ώστε να μπορέσουμε όλοι να περάσουμε αυτές τις σημερινές δυσκολίες. Οι οικογένειες όλες ταλαιπωρούνται, αλλά μια οικογένεια που έχει παιδί με καρκίνο ταλαιπωρείται πολύ περισσότερο από όλους.