Παρασκευή 25 Δεκεμβρίου 2015

ΓΙΟΡΤΗ ΚΑΙ ΕΥΧΕΣ ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΤΜΗΜΑ ΣΤΙΒΟΥ


Πλήθος κόσμου  τίμησε και φέτος την Χριστουγεννιάτικη γιορτή του τμήματος στίβου του Α.Ο.  Ποσειδών Λουτρακίου  στο αμφιθέατρο Σχολής Μηχανικού.  Αθλητές, γονείς και φίλοι του τμήματος στίβου, έδωσαν το παρόν στη ζεστή γιορτή μας, με βραβεύσεις αθλητών και χορηγών, με Χριστουγεννιάτικο θεατρικό με τον Άγιο Βασίλη αλλά και ένα πλούσιο μπουφέ από τα χεράκια των μαμάδων των αθλητών μας.
Ευχαριστήσουμε θερμά, μια προς μια, όλες τις επιχειρήσεις που προσέφεραν δώρα στη λαχειοφόρο αγορά μας. Όλοι μας ανταλλάξαμε ευχές και ένα καλύτερο μέλλον, με υγεία και πολλές επιτυχίες.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Διοικητή της Σχολής Μηχανικού Ταξίαρχο κ. Μηνά Παπαδάκη για την παραχώρηση του αμφιθεάτρου αλλά και  για την φιλοξενία του, επίσης ευχαριστούμε  τον κ. Σπύρο Καλοζούμη εκπρόσωπο της ομοσπονδίας του ΣΕΓΑΣ και πρόεδρο του Α.Ο. Μεγάρων για την παρουσία του.
Ευχόμαστε εκ μέρους του τμήματος στίβου του Α.Ο. Ποσειδώνα Λουτρακίου, Χρόνια Πολλά και  Καλές Γιορτές σε όλους τους αθλητές, τους γονείς αλλά και όλους τους συμπολίτες μας, με Υγεία και Ευτυχία.