Παρασκευή 25 Δεκεμβρίου 2015

Το μήνυμα του Χρήστου Δημητρόπουλου για τον επόμενο Πρόεδρο της ΝΔ

http://www.sfedona.gr/sites/default/files/field/slideshow/%CE%A7%CE%A1.%CE%94%CE%97%CE%9C%CE%97%CE%A4%CE%A1%CE%9F%CE%A0%CE%9F%CE%A5%CE%9B%CE%9F%CE%A3.pngΣε μήνυμα του ο πρόεδρος της Nομαρχιακής της ΝΔ στην Κορινθία Χ. Δημητρόπουλος αναφέρει: «Την Κυριακή οι Nεοδημοκράτες ψήφισαν μαζικά με γνώμονα ποιος μπορεί να κερδίσει στις Εθνικές εκλογές τον Τσίπρα, ποιος είναι ικανός να ενώσει την Παράταξη, να την εκσυγχρονίσει, να διορθώσει τις στρεβλώσεις των προηγούμενων ετών, να επενδύσει στους άριστους εντός και εκτός αυτής, να ξαναδώσει το λόγο στα μέλη και τους υποστηρικτές της Νέας Δημοκρατίας για την αποτελεσματική συνδιαμόρφωση πολιτικών αποφάσεων και να σταθεί δίπλα με λύσεις και σχέδιο σε μια κοινωνία που περνά δύσκολα. 

 Αποδείξαμε όλοι μαζί, ότι αν ανοίξουμε τις πόρτες της ΝΔ στην κοινωνία, η κοινωνία δεν θα μας γυρίσει την πλάτη. Είναι στο χέρι μας η δική μας μεγάλη κεντροδεξιά παράταξη να καταστεί το συντομότερο δυνατόν η αξιόπιστη εναλλακτική λύση για την διακυβέρνηση της χώρας. Αυτή είναι η μεγάλη πρόκληση για τη Νέα Δημοκρατία. 
Οφείλω να ευχαριστήσω τους 120 εθελοντές που βρέθηκαν την Κυριακή στις θέσεις τους και έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό, τους συνεργάτες μου στην Νομαρχιακή επιτροπή, τους εκπροσώπους των υποψηφίων όπως επίσης και τα στελέχη των δημοτικών αρχών της περιοχής μας που συνέβαλαν τα μέγιστα στην διοργάνωση. 
Σας προσκαλώ λοιπόν όλους να επανέλθετε την Κυριακή 10/1/16 να εκλέξατε τον επόμενο Πρόεδρο της παράταξης μας. 
 Σας εύχομαι κάθε καλό και πολλή δύναμη για την επίτευξη του κοινού μας στόχου που δεν είναι άλλος από την σωτηρία και την προκοπή της Ελλάδας και κυρίως των απλών πολιτών.
 Καλές γιορτές με υγεία σε όλους σας. 
Χρήστος Σ. Δημητρόπουλος 
Πολιτικός Μηχανικός Τ.Ε. | 
Επικεφαλής Νομαρχιακής Δ.Ε. Νέας Δημοκρατίας Κορινθίας 

« Σε ερώτηση για την στήριξή του στον κ. Τζιτζικώστα και τους προσωπικούς σχεδιασμούς για την επόμενη μέρα, ο πρόεδρος της Νομαρχιακής Δ.Ε. Νέας Δημοκρατίας Κορινθίας κ. Χρήστος Δημητρόπουλος απάντησε τα εξής: 
«Ο φίλος Απόστολος Τζιτζικώστας δεν κατάφερε να προκριθεί στο β΄ γύρο των εσωκομματικών εκλογών, γεγονός που αναμφίβολα στενοχώρησε όλους όσοι ήμασταν κοντά του, στη Κορινθία και σε όλη την Ελλάδα. Η επιλογή στο πρόσωπό του δεν ήταν προϊόν κομματικής συναλλαγής. 
Η στήριξή στον νέο άνθρωπο, σύγχρονο πολιτικό Απόστολο Τζιτζικώστα ήταν και παραμένει μια επιλογή από το μέλλον της Παράταξής μας. Τα δύο τελευταία χρόνια, όπου τα μέλη της ΝΔ με τιμούν και με υποστηρίζουν έμπρακτα και καθημερινά με την εμπιστοσύνη τους στην θέση του Επικεφαλής της παράταξής μας στην Κορινθία, υποστηρίζω δημόσια ότι η Νέα Δημοκρατία δεν μπορεί να ξαναγίνει μεγάλη, αν δεν συγκρουστεί με τα κλειστά συστήματα, τις βαρωνίες, τους μηχανισμούς, με τους βολεμένους στο χθες. Από την πρώτη στιγμή και καθ΄ όλη τη διάρκεια του 3μηνου προεκλογικού αγώνα ήμουν παρών σε όλες τις επισκέψεις, όλων των υποψηφίων αρχηγών της Παράταξης μας, σε όλα τα χωριά και τις πόλεις της Κορινθίας, από τη Νεμέα μέχρι το Ξυλόκαστρο, από το Κιάτο μέχρι την Βόχα και την Κόρινθο, παρέχοντας όλες εκείνες τις οργανωτικές κατευθύνσεις/διευκολύνσεις για την καλύτερη ενημέρωση των μελών και των φίλων μας. 
Η παρουσία των 5.500 Κορινθίων στις κάλπες μου δίνει τη δύναμη να συνεχίσω πιο παραγωγικός, πιο ισχυρός στα πολιτικά δρώμενα του Νομού μας για την προκοπή και των μέλλον μιας ολόκληρης γενιάς που περνά δύσκολους καιρούς.»
Τέλος συζήτησης