Κυριακή 27 Δεκεμβρίου 2015

Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΤΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΗ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ

Δημοσιεύτηκε 26 Δεκεμβρίου 2015

Μετά το στραπάτσο σε Συρία και Ιράκ η γείτονος και σύμμαχος Τουρκία στρέφει τη λαιμαργία της προς τα νερά του Αιγαίου. Αυτά που έχασε το 1912 όταν στην Ελλάδα υπήρχαν ευεργέτες όπως ο Αβέρωφ και περίμενε 100 χρόνια για να εξαφανιστούν και να αντικατασταθούν από εθνικά «λαμόγια» πατριώτες.
Μεγάλη Αλβανία της Τσαμουριάς, Μακεδονία των Σλάβων στη Θεσσαλονίκη, χιλιάδες λαθρομετανάστες στη Λέσβο και τουρκικά πλοία στο Αιγαίο. Στήνετε έξυπνα το σκηνικό για τον ακρωτηριασμό της Ελλάδας του Αλέξη Τσίπρα. Αρωγοί οι Γερμανοί που ονειρεύονται μάταια τη σιδηροδρομική γραμμή Βερολίνου – Βελιγράδι - Βόσπορο -Βαγδάτη - Βομβάη. 
Ο Τούρκος Πρωθυπουργός κ.Νταβούτογλου, θεωρητικός της Νέας Τουρκίας, πούλησε έξυπνα το όνειρ;o του σε Γερμανούς και Αμερικάνους, όπως όφειλε για να καταστήσει τη χώρα του τοποτηρητή των συμφερόντων τους στη χειρότερη περίπτωση και παγκόσμια δύναμη στην καλύτερη στη νέα παγκόσμια τάξη.
Φυσικά θαύματα δεν γίνονται στην εποχή του διαστήματος. Έτσι η Μοσούλη του ΄15 δεν έγινε Κερύνεια του ΄74, με σφαγές και βιασμούς και τα τούρκικα στρατεύματα αποσύρονται σοφά για να μην αποδεκατιστούν. Το ίδιο και στην ενδοχώρα της Συρίας όπου η Ρωσία έδειξε τα δόντια της πριν ξαναγραφτεί η συνθήκη Κιουτσούκ - Καϊναρτζή. Το παγκόσμιο εμπόριο ναρκωτικών δισεκατομμυρίων ευρώ ετησίως που διέρχεται αποκλειστικά από την γείτονα Τουρκία για τις αυλές της Ευρώπης διά μέσου της πατρίδας μας, όπως αποκάλυψε δημοσιογραφικά η υπόθεση Έντμοντς στις Η.Π.Α. δεν στέκεται ικανό για να υποτάξει την ανθρωπότητα προς όφελος των σκοτεινών ισλαμιστών.
Στάθηκε ικανό όμως για να εξουδετερώσει κάθε ελληνική αξία στη Μεταπολίτευση, να διαλύσει κάθε υγιή κύτταρο, να συντρίψει τις ελληνικές επιχειρήσεις, να μετατρέψει τους κατέχοντες την εξουσία σε αδηφάγα όρνεα χρήματος και ηδονής ώστε να μειώσουν τη στρατιωτική θητεία, την υπέρτατη προσφορά των νέων στην πατρίδα τους, τόσο όσο χρειάζεται η Τουρκία να αλωνίζει στο Αιγαίο το 2016. 
 Όποιος δεν πολεμά δεν αξίζει σεβασμού στη φύση έτσι και η Τουρκία γυρεύει το μερτικό της από τον Τρίτο Παγκόσμιο πόλεμο όπου η Ελλάδα για δεκαετίες έμεινε τεχνηέντως ο επιτήδειος ουδέτερος, ντροπιάζοντας το παρελθόν της.
Η Τουρκία έξυπνα διεξάγει τον υβριδικό της πόλεμο, που δίδαξε η Ρωσία στην Κριμαία, στην Ελλάδα και το Αιγαίο. Οι χιλιάδες  λαθρομετανάστες, νέοι ετοιμοπόλεμοι άνδρες όταν χρειαστεί θα επιτελέσουν το έργο τους. Ο ντόπιος πληθυσμός κοιμίζεται καθημερινά με μαύρα ξεπλυμένα χρήματα, όπως έγινε εξάλλου επί δεκαετίες για να αλλοιωθεί το εθνικό του φρόνημα. Τα πλοία του τουρκικού ναυτικού δέσμευσαν τις απαραίτητες περιοχές για τις ασκήσεις τους το 2016. Για να επιδείξουν σε ποιον ανήκει το Αιγαίο που επί δεκαετίες την εποχή του Ψυχρού πολέμου παρέμεινε παγωμένο και ασαφή υπό ελληνική ομπρέλα. «Τσαμουριά και αλλυτρωτικός μακεδονισμός» θα συνδράμουν αναμφίβολα για τα ιμάτια της Ελλάδας. 
Ο Αλέξης Τσίπρας ο γνήσιος εκπρόσωπος της Ελλάδας της Μεταπολίτευσης, της γενιάς της μίζας, της επίκυψης και της εξάρτησης θα αποτελέσει το ελληνικό πολιτικό θύμα του 21ου αιώνα. Αυτόν θα γράψει η ελληνική ιστορία με μαύρα γράμματα. Ο Δημήτρης Γούναρης του 20ού αιώνα. Ο Δεληγιάννης του 19ου αιώνα που πτώχευσε την Ελλάδα με το διαχρονικό όνειρο της ελληνικής αποικίας του ρουσφετιού και μπαξισιού. Ο ηγήτωρ της Εθνικής Άμυνας που πατριωτικά υποθήκευσε την Ελλάδα στον 20ο αιώνα με τον ατυχή ή απλά βλακώδη πόλεμο του 1897. Ο Αλέξης Τσίπρας παίρνει χρόνο παραμονής όσο εξυπηρετεί το σχέδιο Γερμανών και Τούρκων για ξεπούλημα της Ελλάδας, των νησιών του Αιγαίου, των υποδομών και πλούτου της στους ξένους. Τόσο όσο να κάνει την ελληνική θάλασσα γκρίζο θέρετρο των συνταξιούχων της Βόρειας Ευρώπης υπό την Τουρκική επόπτευση.
Γυναίκες ψάχνει ο Υπουργός Άμυνας και δεν μας εξηγεί γιατί δεν αυξάνει την ντροπιαστική θητεία που επέβαλε ο Κρητικός Μεϊμαράκης επί υπουργίας του. Στα έθνη πολεμούν οι άνδρες, ούτε οι γυναίκες ούτε οι "αντιρρησίες". Αν δεν μπορούν οι άνδρες δεν υπάρχει έθνος. Ναι, οι γυναίκες δεν ράβουν κάλτσες όπως στο ηρωικό αλβανικό μέτωπο της Κορυτσάς αλλά όχι κ.Καμένε, δεν θα προασπίζουν οι Ελληνίδες γυναίκες το λαθρεμπόριο της κοκαΐνης της Τουρκίας, που κοίμισε την ελληνική κοινωνία και όχι μόνο ώστε να σνιφάρει  τώρα τον ακρωτηριασμό της χωρίς καμία αντίδραση.
Καλό Βράδυ Χριστουγεννιάτικα και με το νέο Έτος τα σπουδαιότερα. Για όσους Έλληνες υπάρχουν…
 
thedayaftergr.blogspot.gr