Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2015

ΔΕΡΒΕΝΙ: Εκδήλωση για τους αποφοίτους των Λυκείων του Δήμου Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης και βράβευση επιτυχόντων στην τριτοβάθμια εκπαίδευση

Εκδήλωση για τους αποφοίτους των Λυκείων του Δήμου μας και βράβευση επιτυχόντων στην τριτοβάθμια εκπαίδευση

Στο Ενοριακό Πνευματικό Κέντρο Τιμίου Προδρόμου Αγ. Ιωάννη, στο Δερβένι, πραγματοποιήθηκε, τη Τρίτη 27 Οκτωβρίου στις 6:30 μ.μ., η εκδήλωση του Δήμου Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης για τη βράβευση των αποφοίτων των Λυκείων και των επιτυχόντων στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, του Δήμου μας.

Την εκδήλωση παρευρέθηκαν και χαιρέτησαν ο Δήμαρχος Ηλίας Ανδρικόπουλος, οι βουλευτές Κορινθίας Ψυχογιός Γιώργος και Δήμας Χρίστος, η πρόεδρος Τ.Κ. Δερβενίου, οι Διευθυντές των Λυκείων του Δήμου μας, και Αντιδημάρχων, Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, Δημοτικών Συμβούλων, Ιερέων, εκπαιδευτικών, γονέων και των μαθητών.

 Στη συνέχεια αφού παρουσιάστηκε βίντεο με στιγμές χαράς από εκδρομές και δραστηριότητες των μαθητών κατά τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς, ακολούθησε η απονομή αναμνηστικών διπλωμάτων, στους επιτυχόντες μαθητές σε ΑΕΙ και ΤΕΙ καθώς και σε μαθητές και εθελοντές που με τις διακρίσεις και την προσφορά τους ξεχώρισαν.Τέλος για άλλη μια χρονιά ο κ. Δημήτρης Καζάνης στην μνήμη των γονιών του, τίμησε τους τρεις πρώτους μαθητές με χρηματικό ποσό.
VIDEO