Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2015

"Σακάτεψαν" στο ξύλο 2χρονο αγοράκι στο Κιάτο - Μεταφέρθηκε σε κωματώδη κατάσταση στο νοσοκομείο - Σύλληψη 20χρονου για τον άγριο ξυλοδρμό( VIDEO)

http://www.dimas.gr/wp-content/uploads/2012/07/nosokomeio-korinthos1.jpg

Συνελήφθη ένας 20χρονος που θεωρείται ύποπτος για τον ξυλοδαρμό που δέχτηκε ένα δίχρονο αγοράκι στο Κιάτο (video)https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEj7lYllHRMcli38Xqw9sHN5zKLPDbAm71ymGi7rHD076TU9XU7j8YLeXLDssnOV9kn_vQ4EEWTjJbHJZ8XM7SWXuxOknzzIKv4mCPfHqwORbvxD7ZAu2sag6eku1ru1tTGlaOQVNdv9-5Sx/s1600/elas+-+lyste.blogspot.jpgΣυγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Κορινθίας από τον ξυλοδαρμό που δέχτηκε ένα δίχρονο αγοράκι και κλεισμένο επί 5 ημέρες σε σπίτι στο Κιάτο. Σε κωματώδη κατάσταση μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Κορίνθου, από τη 20χρονη μητέρα του και στη συνέχεια κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγλαϊα Κυριακού».

Όπως δήλωσε ο συντονιστής του Γενικού Νομαρχιακού Νοσοκομείου Κορίνθου Ιατρός Δρα Αναστάσιος Γκιολής  " Ένα αγόρι 2 ετών περίπου  ήρθε στα επείγοντα περιστατικά σε άσχημη κωματώδη κατάσταση.  Κατά τα λεγόμενα της μητέρας του, υπήρξε ξυλοδαρμός από τον σύζυγό της. Το παιδί το είχαν κλεισμένο 4 , 5 ημέρες στο σπίτι , φέρει κατάγματα, αντιμετωπίστηκε γρήγορα έγκαιρα , γίνανε όλες οι εξετάσεις, διασωληνόθηκε και μεταφέρθηκε με το ΕΚΑΒ , με συνοδεία δύο γιατρών στο " Αγλαΐα Κυριακού".
Ο κ Γκιολής εν συνεχεία και σε σχετική ερώτηση απάντησε ότι το παιδί το είχαν κλεισμένο"όπως μας είπε  η μαμά  η οποία ήταν μια κοπέλα 20 χρονών σε κατάσταση... H Αστυνομία ενημερώθηκε για το περιστατικό, στο Κ. Υ. Κιάτου όπου μιλήσαμε μαζί με το γιατρό του κέντρου. Έγινε προανάκριση εκεί και μάλιστα τώρα πήρανε τη μητέρα για το τμήμα. .. Το παιδί είναι πολύ σοβαρά , φέρει κατάγματα , έχει αιμορραγία στο δεξιό οφθαλμό, είναι σε κωματώδη κατάσταση το 2χρονο αγόρι. Είμαι 13 χρόνια γιατρός συκλονιστικαμαι όλοι οι γιατροί. Όλες οι ειδικότητες πέσαμε πάνω για να σώσουμε το παιδί . Η κατάσταση του είναι πολύ δύσκολή . Είμαστε συγκλονισμένοι , όλη η Ελλάδα... Να σωθεί το παιδί...
Συνελήφθη ένας 20χρονος που θεωρείται ύποπτος για τον ξυλοδαρμό που δέχτηκε το δίχρονο αγοράκι στο Κιάτο τον οποίο  η μητέρα υπέδειξε ως δράστη του ξυλοδαρμού στην Εισαγγελέα.
Στον ανακριτή οδηγούνται Κορίνθου η μάνα και ο φερόμενος ως δράστης για τον ξυλοδαρμό που δέχτηκε το δίχρονο αγοράκι στο Κιάτο

Ο συντονιστής του νοσοκομείου Κορίνθου, Αναστάσιος Γκιολής, δήλωσε στο korinthostv.gr ότι το άτυχο παιδί φέρει σοβαρά κατάγματα και αιμορραγούσε από το δεξί μάτι.
Σύμπαν το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό κινήθηκε αστραπιαία για το περιστατικό και, αφότου υποβλήθηκε στις απαραίτητες εξετάσεις, διασωληνώθηκε και αμέσως κρίθηκε επιβεβλημένη η μεταφορά του, συνοδεία δύο γιατρών, στο Νοσοκομείο «Αγλαΐα Κυριακού», όπου και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.


VIDEO: korinthostv.gr