Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2015

Η Δράση καταδικάζει τη βομβιστική επίθεση στον ΣΕΒ Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ θερίζει την ανοχή στην ανομία που έσπειρε ο ΣΥΡΙΖΑ



24.11.2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δύο είναι οι προφανείς στόχοι της νυχτερινής βομβιστικής επίθεσης στα γραφεία του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών: η σύνδεση, στα μάτια της διεθνούς κοινής γνώμης, της Ελλάδας με την τρομοκρατία, σε μία περίοδο κατά την οποία το θέμα κυριαρχεί σε ολόκληρο τον κόσμο και αποκαλύπτεται ότι είναι πιθανόν τζιχαντιστές να χρησιμοποιούν την Ελλάδα για την οργάνωση των επιθέσεών τους, και η επιβολή καθεστώτος τρόμου στο εσωτερικό, όσο ακόμα είναι νωπές οι απειλές του καταδικασθέντος για τρομοκρατία Νίκου Ρωμανού για «μαύρο Δεκέμβρη».

Αυτοί που δεν έχουν καμία εποικοδομητική πρόταση για το μέλλον της κοινωνίας και προτιμούν τον μονόλογο της βόμβας, αυτοί που αδίστακτα προκαλούν τεράστια ζημιά στους απλούς ανθρώπους (πλήττοντας τουρισμό και επενδύσεις για να μην μπορούν να βρουν δουλειά οι άνεργοι), είναι δυστυχώς προνομιακoί συνομιλητές της κυβέρνησης και διαχρονικά του ΣΥΡΙΖΑ, όπως αποκάλυψε ο πρώην υπουργός της κ. Πανούσης. Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ πρέπει να κοιταχτεί καλά στον καθρέφτη.

Γεωργία Πανοπούλου
Εκπρόσωπος Τύπου ΔΡΑΣΗΣ