Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2015

Ο μαρξιστής ακραίος νεοφιλελεύθερος Τσακαλώτος, ο τρελός Βαρουφάκης και ο τουρίστας Τσίπρας


tsipras-varoufakis-tsakalotosΔεν ξέρει κανείς πως και που να κατατάξει αυτόν τον αριστερό πολιτικό σουρεαλισμό.
Ο Τσακαλώτος είναι ο διαπραγματευτής του τρίτου Μνημονίου και ο ηγέτης της ομάδας των «53» που θα ανέτρεπαν την κυβέρνηση της δεύτερης φοράς αριστερά...
Ταυτόχρονα είναι ένας Μαρξιστής που εφαρμόζει ότι πιο ακραίο νεοφιλελεύθερο έχει δει ποτέ αυτή η χώρα. Ένα Μνημόνιο, το δικό του Μνημόνιο που ισοπεδώνει τη μικρομεσαία επιχειρηματικότητα και παραδίδει τα κλειδιά του εμπορικού τζίρου της χώρας σε μεγάλα κεφάλαια πολυεθνικών κολοσσών.
Την ίδια ώρα, η κυβέρνηση δεύτερη φορά αριστερά, ρίχνει όλα τα φταιξίματα στον «τρελό» Βαρουφάκη, που τους παραπλάνησε και υπονόμευσε την Ελλάδα μαζί με τον Σόιμπλε.

Και κλείνει ο αριστερός σουρεαλισμός με τον Πρωθυπουργό, φάντασμα, που δεν φέρει καμία ευθύνη για τίποτα και που ξαφνικά ανακάλυψε τους διεθνείς συσχετισμούς, όταν αναγκάστηκε να κλείσει τις Τράπεζες και να υπογράψει ένα τρισχειρότερο 3ο Μνημόνιο, για να διασώσει ή να διασωθεί... μάλλον από τη ρετσινιά του πρωθυπουργού που έβγαλε την Ελλάδα εκτός ευρωζώνης.

Ένας πρώην μαρξιστής, ένας χαρακτηρισμένος τρελός και ένας Πρωθυπουργός τουρίστας συνθέτουν το παζλ της μεγάλης αριστερής ελπίδας... της οποίας βιώνουμε τα περήφανα αποτελέσματα..!!

Αργυρώ Θεοτοκάτου
www.tokentro.com