Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2015

ΣΥΝΤΟΜΟΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ κ. ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΜΕΪΜΑΡΑΚΗ ΣΤΟ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ - ΕΚΘΕΣΗ PHARMA POINT



Μεϊμαράκης: Να ξεχάσει η κυβέρνηση τις κοινές περιπολίες με την Άγκυρα στο ΑιγαίοΟ Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, κ. Ευάγγελος Μεϊμαράκης, παρευρέθηκε χθες, Σάββατο 17 Οκτωβρίου, προσκεκλημένος στο Φαρμακευτικό Συνέδριο – Έκθεση PHARMA point με θέμα «Φαρμακείο: Επιστημονική συμβουλή και επιχειρηματικότητα». Το Συνέδριο διοργανώνει για 15η χρονιά ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης, υπό την αιγίδα του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου.
Σε σύντομο χαιρετισμό του, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, ανέφερε μεταξύ άλλων τα εξής:

«Θέλω  να ξέρετε ότι στο πρόσωπό μου θα βρείτε έναν  έντιμο συνομιλητή για τα ζητήματά σας, που ό,τι μπορεί να γίνει θα σας λέει γίνεται και ό,τι δεν μπορεί να γίνει θα σας λέει δεν γίνεται.
Με αυτές τις σκέψεις λοιπόν, περιμένω και τα συμπεράσματα αυτού του συνεδρίου, όπου μαζί με τους συνεργάτες μου και επιτελείς μου, μπορούμε  να έχουμε και να χτίσουμε πράγματι επιχειρήματα που θα μας βοηθήσουν να έχουμε σχεδόν το γερμανικό μοντέλο και στην Ελλάδα.
Και σ’ αυτό η Νέα Δημοκρατία θα επιμείνει. Και έτσι θα πάει και στη Βουλή. Καλή επιτυχία στο συνέδριό σας. Σας ευχαριστώ πολύ».