Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2015

Nεκρή στη Φρεατίδα βρέθηκε η αγνοούμενη γυναίκα από το Καματερό

Φρεαττύδα: Η τραγωδία επιβεβαιώθηκε - Αναγνώρισε το άψυχο πτώμα της αγνοούμενης γυναίκας από το Καματερό ο σύζυγός της (ΦΩΤΟ) 
 Η τραγωδία γράφτηκε με τον χειρότερο επίλογο. Η γυναίκα που αγνοείτο από την Πέμπτη το μεσημέρι βρέθηκε σήμερα το πρωί στην περιοχή Φρεαττύδα, στον Πειραιά.
Όλα ξεκίνησαν πριν από τρεις ημέρες, όταν εξαιτίας της σφοδρής κακοκαιρίας η άτυχη γυναίκα εξαφανίστηκε στο Καματερό, ενώ το αυτοκίνητό της είχε βρεθεί ρημαγμένο από τις καιρικές συνθήκες. Από εκείνη την ημέρα ο σύζυγός της, καθώς και συγγενείς της, αλλά φυσικά και τις αρχές, δεν σταμάτησαν να την αναζητούν.
Ένα οικογενειακό δράμα που κράτησε τρεις ολόκληρες ημέρες και ολοκληρώθηκε σήμερα, με την σορό που βρέθηκε στην περιοχή Φρεαττύδα, στον Πειραιά.
 Ήταν λίγο μετά τις 8 το πρωί του Σαββάτου, όταν ένας εργαζόμενος του Δήμου Πειραιά έκανε μία ανατριχιαστική ανακάλυψη. Ήταν η σορός μίας γυναίκας, η οποία έμελλε να αποδειχθεί πως τελικά άνηκε στην αγνοούμενη γυναίκα από το Καματερό...
Όπως δήλωσε αποκλειστικά στο newsit.gr ο εργαζόμενος του δήμου που βρήκε το άψυχο κορμί της γυναίκας, ήταν κάτω από τα κλαδιά και αν δεν την έβρισκε, το τέλος θα ήταν ακόμη χειρότερο, αφού όχημα του δήμου επρόκειτο να καθαρίσει το χώρο...
Την ίδια ώρα, συγκλονίζει ο σύζυγος της άτυχης γυναίκας, ο οποίος μόλις σήμερα το πρωί μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή και εξέφραζε την ελπίδα πως θα βρει την σύζυγό του. Την ίδια ώρα, εκείνη κείτονταν νεκρή...
Το ρέμα της Εασχατιάς, όπου βρέθηκε το αυτοκίνητο της γυναίκας, οδηγεί στην κοίτη του Κηφισού. Πιθανότατα έσβησε η μηχανή του αυτοκινήτου και η γυναίκα προσπάθησε να διαφύγει. Ωστόσο, το ορμητικό νερό πιθανολογείται πως την παρέσυρε, για να γραφτεί έτσι η απίστευτη οικογενειακή τραγωδία.
Πληροφορίες: newsit.gr