Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2015

First Aid Training Greece













First Aid Training Greece
Εκπαιδευτικά Προγράμματα
Πρώτων Βοηθειών και Υποστήριξης Ζωής
Κέντρο Δια Βίου Μάθησης 1
Ξενοφώντος 15, 20300 Λουτράκι
2744066544
www.firstaidtraining.gr
Λουτράκι 5 Οκτωβρίου 2015
Δελτίο Τύπου

Προβολή άλμπουμΧάλκινο Βραβείο Υγείας και Ασφάλειας στην First Aid Training Greece για το πρόγραμμα Εκπαίδευσης Πρώτων Βοηθειών στους Εργασιακούς χώρους
Εκπαίδευση στις Πρώτες Βοήθειες - από την "αίσθηση" της ασφάλειας στην πραγματική ασφάλεια

Το Bronze βραβείο της Health & Safety Awards 2015 που βραβεύει και αναδεικνύει τις καλύτερες πρακτικές διαχείρισης Υγείας & Ασφάλειας στους εργασιακούς χώρους, από επιχειρήσεις, οργανισμούς, φορείς και παρόχους υπηρεσιών, απονεμήθηκε στην First Aid Training Greece,  εκπαιδευτικό φορέα με έδρα το Λουτράκι και αντικείμενο την εκπαίδευση στις Πρώτες Βοήθειες.

Προβολή άλμπουμΗ πρόταση, αφορούσε την υλοποίηση ενός μακροχρόνιου προγράμματος κατάρτισης των εργαζομένων της εταιρίας Enel Green Power Hellas S.A. (η οποία δραστηριοποιείται στις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας) στις Πρώτες Βοήθειες με ετήσια επανεκπαίδευση σχεδόν του συνόλου των εργαζομένων. Στόχος, ήταν να ενισχυθεί η αυτοπεποίθηση των καταρτιζομένων και να διαμορφωθεί θετικά η διάθεση των καταρτιζομένων στην προθυμία να παράσχουν Πρώτες Βοήθειες ως παριστάμενοι σε ένα ατύχημα ή μια απειλητική για τη ζωή ασθένεια. Σε συνεργασία με το τμήμα Υγείας, Ασφάλειας και τις λοιπές δράσεις πρόληψης, επιτεύχθηκε ο μηδενισμός των ατυχημάτων στην εταιρεία.
«Στην εκπαίδευση θέτουμε στόχους και επιχειρούμε να παρέχουμε γνώσεις, να αναπτύξουμε δεξιότητες και να διαμορφώσουμε στάσεις. Για το σκοπό αυτό, απαιτείται δέσμευση της διοίκησης και συνεργασία από τους εργαζομένους. Ιδιαίτερα, θα ήθελα να ευχαριστήσω τα τμήματα Ανθρωπίνου Δυναμικού, Υγείας, Ασφάλειας της εταιρείας Enel Green Power Hellas» δήλωσε κατά την στην τελετή απονομής ο ιδρυτής της First Aid Training Greece Παναγιώτης Γέρου.
Στην τελετή, παρευρέθηκαν πάνω από 350 υψηλόβαθμα στελέχη των βραβευθέντων επιχειρήσεων, εκπρόσωποι υπουργείων, φορέων και επαγγελματικών συνδέσμων, καθώς και decision makers της αγοράς και δημοσιογράφοι. Την τελετή απονομής τίμησε με την παρουσία του ο υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης & Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Γιώργος Κατρούγκαλος, ο οποίος άνοιξε την τελετή απονομής, απευθύνοντας χαιρετισμό στους παρευρισκόμενους.
Στην ίδια κατηγορία Gold Βραβείο έλαβε το εκπαιδευτικό πρόγραμμα της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος, ενώ άλλες εταιρίες που βραβεύθηκαν ήταν 3M Hellas, Adidas Hellas A.E., Avin Οil ΑΒΕΝΕΠ, Coca-Cola Τρία Έψιλον, Coral Gas, CYAN GROUP OF HOTELS, Elpedison Α.Ε., ISS Facility Services Α.Ε., Media Saturn / Media Markt, Merck Hellas Α.Ε., Syngenta Hellas ΑΕΒΕ, Vestas Hellas, Vodafone - Πάναφον AEET, ΑΓΕΤ Ηρακλής, ΒΙΑΝΕΞ Α.Ε. ΔΕΗ Α.Ε., ΔΕΣΦΑ Α.Ε., Ελληνικός Χρυσός Α.Ε.
 Προβολή άλμπουμΠροβολή άλμπουμΠροβολή άλμπουμΠροβολή άλμπουμΠροβολή άλμπουμ

Ποια είναι η First Aid Training Greece
Το Εκπαιδευτικό μας κέντρο (http://www.firstaidtraining.gr) είναι αδειοδοτημένος φορέας κατάρτισης ενηλίκων, λειτουργεί ως διαπιστευμένο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης 1 από τον ΕΟΠΠΕΠ με έδρα το Λουτράκι και εξειδικεύεται στην εκμάθηση Πρώτων Βοηθειών.
Οι Πιστοποιήσεις που λαμβάνουν οι συμμετέχοντες είναι από τους Εκπαιδευτικούς Οργανισμούς με τους οποίους συνεργαζόμαστε ως Διαπιστευμένο Εκπαιδευτικό Κέντρο. Για το 2015 οι πιστοποιήσεις είναι απο τους οργανισμούς:
- American Heart Association (http://www.heart.org)
- Health and Safety Institute - American Safety Health Institute (http://www.hsi.com/ashi)
- Emergency Care Safety Institute (http://www.ecsinstitute.org)

Σεμινάρια Πρώτων Βοηθειών για εργαζόμενους
Τα σεμινάρια, απευθύνονται σε οποιονδήποτε δεν έχει ιατρική εκπαίδευση, ο οποίος επιθυμεί ή πρέπει να παρακολουθήσει εκπαίδευση Πρώτων Βοηθειών ή Καρδιοαναπνευστικής Αναζωογόνησης. Στο πλαίσιο αυτό, πραγματοποιούνται και καταρτίσεις εργαζομένων για το χώρο εργασίας τους, σύμφωνα με τις απαιτήσεις της νομοθεσίας.
Ανάλογα με τις απαιτήσεις των καταρτιζομένων, υπάρχει και διαφοροποίηση και προσθήκη θεματικών πεδίων καθώς και η υλοποίηση εκτεταμένων εκπαιδευτικών προγραμμάτων για ενδιαφερόμενους να αποκτήσουν πιο ευρείες γνώσεις και δεξιότητες στις Α Βοήθειες.

info@firstaidtraining.gr