Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2015

Αστέρας... και στα Γιάννενα με ανατροπή!

Αστέρας... και στα Γιάννενα με ανατροπή! O Aστέρας δεν έφυγε απλά... αλώβητος από τα Γιάννενα! Νίκησε με ανατροπή και ας είχε βρεθεί πίσω στο σκορ από το τρίτο λεπτό της αναμέτρησης. Οι Αρκάδες επικράτησαν του ΠΑΣ 2-1.
Οι Γιαννιώτες έκαναν το 1-0 στο 3', έπειτα από τραγικό λάθος του Μπαντή που ήταν πολύ καλός στον αγώνα γενικότερα. Τότε όμως, σε γέμισμα στην πλάτη της άμυνας έκανε έξοδο και δοκίμασε να διώξει με το κεφάλι προ του Μανιά. Η εκτίμησή του ήταν λανθασμένη όταν γκέλαρε η μπάλα και πέρασε πέρασε από πάνω του με αποτέλεσμα ο φορ των γηπεδούχων να σκοράρει χωρίς πρόβλημα...
Δοκίμασε να απαντήσει στο 12' ο Αστέρας με δυνατή κεφαλιά του Ιγκλέσιας έπειτα από κόρνερ. Ομως, έδιωξε ο Βελλίδης... Τελικά, οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο 37' με πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα ο Γιάννου.
Ο Μπαντής ήταν καίριος για τους φιλοξενούμενους στο β' ημίχρονο και έτσι αφού προφύλαξαν την εστία τους αρχικά, έπειτα πέτυχαν και το γκολ της νίκης στο 81'.Οταν σέντρα πέρασε κάτω από τα πόδια του Στρούνα, η μπάλα στρώθηκε στον Γιάννου που δεν δυσκολεύτηκε να τη στείλει στα δίχτυα για το 1-2!

ΠΑΣ Γιάννινα: Βελλίδης, Μιχαήλ (72' Σκόνδρας), Μανιάς, Κοζορώνης (84' Φερφελής), Τσουκαλάς, Τζημόπουλος, Ακόστα, Ίλιτς (75' Σαπαλίδης), Στρούνα, Τσάβες, Ναδάλες
Αστέρας Τρίπολη: Μπαντής, Λούι, Παντελιάδης, Ζησόπουλος, Σανκαρέ, Ιγκλέσιας, Κουρμπέλης, Δημούτσος (55' Φερνάντες), Μπερτόλιο (46' Λανθαρότε), Παπαδόπουλος, Γιάννου (85'Αλόκο).