Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2015

Τρίτος νεκρός από την κακοκαιρία! Βρέθηκε πτώμα 50χρονου στο ρέμα της Χελιδονούς

Τρίτος νεκρός από την κακοκαιρία! Βρέθηκε πτώμα 50χρονου στο ρέμα της Χελιδονούς 
Μετά τον άνδρα στο Μενίδι που εγκλωβίστηκε με τη μητέρα του στο αυτοκίνητό του, έσωσε εκείνη αλλά δεν κατάφερε να σώσει τον εαυτό του και τη νεαρή γυναίκα στο Καματερό, η σορός της οποίας βρέθηκε το περασμένο Σάββατο στη Φρεαττύδα, ένας ακόμη άνθρωπος ήρθε να προστεθεί τους νεκρούς από την κακοκαιρία που έπληξε την προηγούμενη εβδομάδα (Πέμπτη και Παρασκευή) την Αττική και ειδικά τα δυτικά της προάστια.
 Η είδηση έπεσε σαν βόμβα το μεσημέρι της Τρίτης (27.10.2015) όταν έγινε γνωστό πως στις παρυφές ρέματος του Κηφισιού το Μενίδι, 100 μέτρα από τον κόμβο "Λαϊνόπουλου", βρέθηκε το άψυχο σώμα ενός 50χρονου άνδρα. Του τρίτου νεκρού της κακοκαιρίας στην Αττική.
Κανείς δεν ήξερε πως ο άτυχος άνδρας είχε χάσει τη ζωή του κατά τη διάρκεια των πλημμυρών στην Αττική. Μέχρι που η εν διαστάσει σύζυγός του ειδοποίησε την Αστυνομία το πρωί της Τρίτης. Ανησύχησε γιατί ο άνδρας δεν είχε εμφανιστεί για να πάρει το παιδί τους, το Σαββατοκύριακο όπως συνήθιζε ούτε και απαντούσε στα τηλεφωνήματά της. Είπε στην αστυνομία πως δεν του είχε μιλήσει από την περασμένη Πέμπτη. Ενημέρωσε για το που έμενε, που κινούνταν και τι αυτοκίνητο οδηγούσε, καθώς και τον αριθμό κυκλοφορίας του.
 
Αμέσως ξεκίνησαν οι έρευνες, που δυστυχώς είχαν τραγική κατάληξη. Δυο ομάδες της ΕΜΑΚ  βρήκαν το αυτοκίνητο στις παρυφές του ρέματος, στο ύψος της Χελιδονούς και σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες, ο άτυχος άνδρας ήταν μέσα σε αυτό. Τη σορό του βρήκε ο σκύλος μιας από τις ομάδες της ΕΜΑΚ που ερευνούσαν το σημείο.
 
newsit.gr