Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2015

Ενδιαφέροντες αγώνες στη 2η αγωνιστική της Α΄ κατηγορίας Κορινθίας

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjRE16-HbS-TiCd3nVDOTKM2GkBq3BvVBMdm_LSPg2Kk4WSDS42hSDfYCvPyu5au69TDEJquCnTXnlZSqwpmRZCLokjqasS2vGE3GO_n5HLrRuzoGXqHL24IHEwjBL7MhVLgOLBFnnMuRQ/s400/allo-ena-triponto-gia-to-petri-4-1-to-spathovouni-video2.jpg
Mε αρκετούς ενδιαφέροντες αγώνες συνεχίζεται αύριο Σάββατο (3-10-15), στις 4 το απόγευμα, το πρωτάθλημα της Α' κατηγορίας Κορινθίας στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής ημέρας.
Η περσινή νταμπλούχος ομάδα του Ζευγολατιού αντιμετωπίζει την Θύελλα Πετρίου την στιγμή που ο Παννεμεατικός θέλει να ζευγαρώσει της επιτυχίες του κόντρα στον Ολυμπιακό Λουτρακίου. Στα Αθίκια μεταβαίνει ο Αστέρας Δερβενίου , στην κόντρα του με τον εκεί Τενεάτη και στόχο ένα θετικό αποτέλεσμα την ίδια ώρα που ο Κύψελος Κορίνθου , στο τοπικό ντέρμπι , στο γήπεδο του Συνοικισμού , αντιμετωπίζει την Κόρινθο '06, με στόχο τους πρώτους του πόντους στο φετινό πρωτάθλημα. Στο Κιάτο Πέλοπας υποδέχεται τον Ολυμπιακό Άσσου και στο Ξυλόκαστρο, ο Πανκαμαριακός τον Ατρόμητο Χιλιομοδίου. Ο Ηρακλής Λεχαίου θα προσπαθήσει για το πρώτο του τρίποντο , απέναντι στην Κόρινθο, όπως και η Δάφνη Εξαμιλίων , κόντρα στην Ελλάδα Βέλου.


H 2η Αγωνιστική


ΠΕΛΟΨ ΚΙΑΤΟΥ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΣΣΟΥ 

ΑΟ ΖΕΥΓΟΛΑΤΙΟΥ-ΘΥΕΛΛΑ ΠΕΤΡΙΟΥ 

ΠΑΣ ΚΥΨΕΛΟΣ -ΚΟΡΙΝΘΟΣ '06 

ΤΕΝΕΑΤΗΣ - ΑΣΤΗΡ ΔΕΡΒΕΝΙΟΥ 

ΠΑΝΚΑΜΑΡΙΑΚΟΣ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΧΙΛΙΟΜΟΔΙΟΥ 

ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΕΧΑΙΟΥ -ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ

ΠΑΝΝΕΜΕΑΤΙΚΟΣ-ΣΦΛ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

ΔΑΦΝΗ ΕΞΑΜΙΛΙΩΝ-ΕΛΛΑΣ ΒΕΛΟΥ