Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2015

Καταγγελία του "Συνδέσμου 1974" φίλων της ΝΔ για νοθεία στις εσωκομματικές του 2009 και ..προειδοποιήσεις για αυτά που έρχονται!


syndesmos1974
Ανακοίνωση του Συνδέσμου 1974 για τις εσωκομματικές εξελίξεις στη ΝΔ:
Η εμπιστοσύνη μας στο νέο αρχηγό που θα εκλεγεί θα είναι τόσο μεγαλύτερη όσο λιγότεροι θα είναι οι φόβοι μας ότι ψήφισαν και ψηφοφόροι διαφόρων ομάδων και παρατάξεων που δεν έχουν σχέση με την Νέα Δημοκρατία.

Δυστυχώς γνωρίζουμε τις μεθοδεύσεις που έγιναν την προηγούμενη φορά και ας νομίζουν κάποιοι που έχουν τα στοιχεία του νοθευμένου αποτελέσματος ότι όλα ξεχάστηκαν.

Ξέρουμε τι έγινε και προειδοποιούμε να ληφθούν μέτρα για να μην επαναληφθούν. Αυτή τη φορά το νόθο αποτέλεσμα θα τινάξει τα πάντα στο αέρα.

Για τον λόγο αυτό δύο επισημάνσεις:
Οι μεν υποψήφιοι αρχηγοί ας αναλάβουν δημόσια την δέσμευση, ότι στο πρώτο συνέδριο του κόμματος τακτικού ή έκτακτου θα στηρίξουν την μεταβολή των άθλιων καταστατικών διατάξεων που μας έφεραν σε τόσο δεινή θέση, τα δε μέλη της ΚΕΦΕ ας αντιληφθούν επιτέλους ότι έχουν και πολιτική ευθύνη για τις αποφάσεις τους και ας λειτουργήσουν σαν πολιτικό όργανο στα πλαίσια του καταστατικού βέβαια.

Και μια προειδοποίηση:

Οι τυχόν "αυθόρμητοι" πονηροί που υπολογίζουν να πάνε στην κάλπη χωρίς να έχουν καμία σχέση με την Ν.Δ., να είναι προετοιμασμένοι για την δημοσιοποίηση της συμμετοχής του σε ψηφοφορία που δεν τους αφορά.

Τέλος ας καταλάβουν όλοι το αυτονόητο, ότι η επιλογή του Προέδρου του κόμματός μας (αφορά όλους εμάς τους Νεοδημοκράτες και Νεοδημοκράτισες) και μόνον εμάς, και είμαστε σε θέση να το κάνουμε χωρίς τη βοήθεια "κοινού".

Συνδεσμος 1974