Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2015

Βαριά ήττα στο ντεμπούτο του Νικοπολίδη ΕΛΛΑΔΑ - ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ 0-4

Βαριά ήττα στο ντεμπούτο του Νικοπολίδη

Η Εθνική ομάδα των Ελπίδων ηττήθηκε με το βαρύ 4-0 από από την Πορτογαλία 0-4, στον δεύτερο αγώνα της για την προκριματική φάση του UEFA U-21 2015-2017, στα Πηγάδια της Ξάνθης.

Οι Πορτογάλοι νίκησαν για τρίτη φορά σε ισάριθμους αγώνες στον 4ο όμιλο και τα τέσσερα γκολ τους τα πέτυχαν οι Γκονζάλο Γκουέδες στο 45', Ζέλσον Μάρτινς στο 50', Ζοάο Κανσέλο στο 87'  και Γκονζάλο Πασιένσα στις καθυστερήσεις.
Η Ελλάδα στο ντεμπούτο του Νικοπολίδη στον πάγκο της, παρέδωσε... στην αντίπαλό της τον έλεγχο του αγώνα από το ημίωρο κι έπειτα.
Ο 19χρονος Γκουέδες είναι ο παίκτης που χάρισε τη νίκη στην Μπενφίκα επί της Ατλέτικο (2-1) την προηγούμενη αγωνιστική στο Τσάμπιονς Λιγκ, μέσα στη Μαδρίτη. Με έκείνο το γκολ έγινε ο νεότερο Πορτογάλο σκόρερ στην ιστορία της διοργάνωσης.
Ελλάδα: Μπάρκας, Χουχούμης, Ρισβάνης (46' Πούγγουρας), Βούρος, Σάλιακας (73' Σαββίδης), Σιώπης, Δώνης (56' Μυστακίδης), Χαρίσης, Μαυρίας, Ιωαννίδης, Τσιλιανίδης.
Πορτογαλία: Βαρέλα, Κανσέλο, Ιέ, Φιγκεϊρέντο, Ράφα, Νέβες, Φερνάντες, Όρτα (81' Πασιένσια), Μάρτινς (62' Μεδέιρος), Γκουέδες, Λόπες (70' Ράμος).