Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2015

"Έβρεξε" γκολ στο Κύπελλο Κορινθίας

http://www.onsports.gr/media/k2/items/cache/0ebd3dc98edee8ed9698bf8c1278e66b_XL.jpg
Τα γκολ έπεσαν βροχή στους αγώνες της Α΄ φάσης του Κυπέλλου Κορίνθιας. 
Ο Πέλοπας Κιάτου κατανίκησε με το εντυπωσιακό 10 - 0 τον Α.Ο. Ασπρόκαμπο και πήρε την πρόκριση για την επόμενη (Β) φάση του Κυπέλλου. Τα τέρματα για τους "ερυθρόλευκους" σημείωσαν οι Πράττος (3), Σελλάς Τ. (2), Μαστρογιαννόπουλος (2), Παπαδημητρίου Β.., Παλογιαννίδης και Σωτηρόπουλος.
Σαρωτικός ήταν και ο Α.Ο. Ζευγολατιού  με το 7 - 0 επί του Απέσσα Χαλκίου. Για τους νταμπλούχους του Γιάννη Νούλα σκορερς αναδείχθηκαν οι Μπούκης, Ζήσης (2), Χουσελάς(2), Ξύδης και Πάτσιος.
Με το ευρύ 5 - 0 πέρασε στην επόμενη φάση και ο Α.Ο. Λουτρακίου σε βάρος της Προόδου Αγίου Βασιλείου. Χαρακτιριστικό του αγωνα τα 6 δοκάρια που είχαν οι «οράνιε» οι παίκτες του Νίκου Μεσολόγγη , τα 4 εκ των οποίων στο 1ο μέρος. Οι Αποστολάκης (17’,88’) Γκαρμίρης (33’, 89’) είχαν από δύο, ενώ από ένα είχαν οι Χρυσαφίδης (13’) και Κολοβάκης (28’). Σκόρερς γιά την Λουτρακιώτικη ομάδα ανδείχτηκαν οι Κολοβάκης 2 ( 19΄ & 33΄), Αποστολάκης (20΄), Χρυσαφίδης και Μάγγος.
Με το ιδιο σκορ (5 - 0) πήρε πρόκριση και ο Πανκαμαριακός σε βάρος του Αίαντα Κορίνθου με τέρματα που σημείωσαν οι Κοβιός 2 ( 10΄ & 50΄) , Πουλακίδας (15΄), Χρόνης (60΄) και Σωτηρόπουλος (70΄).
Μετά την επικράτησή του με 3-0 ο Ηρακλής Λεχαίου επί του Άρη Βοχαϊκού, πήρε την πρόκριση για την επόμενη φάση του Κυπέλλου Κορινθίας με τέρματα που πέτυχαν οι Καλύβας, Παινέσης και Ποτήρης.

Σπουδαία πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Κορινθίας πανηγύρισε ο Ισθμιακός, καθώς επιβλήθηκε 2 - 3 του Ολυμπιακού Άσσου στην παράταση, ( κανονικός αγώνας 1 - 1) με τους γηπεδούχους να έχουν παράπονα από τη διαιτησία του κ. Ρούσσου, καθώς υποστηρίζουν ότι δεν υπέδειξε δύο πέναλτι. Ο Ολυμπιακός άνοιξε το σκορ 1-0 με τον Τζαβάρα, λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου. Στην επανάληψη, οι φιλοξενούμενοι  έφτασαν στο 1-1 με  σουτ του Πέρρα Ι.Σ., ενώ λίγο πριν το τέλος αγώνα οι παίκτες του Άσσου διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι πάνω στον Μπαλογιάννη, αλλά και σε χέρι αμυνόμενου στη συνέχεια. Το ματς οδηγήθηκε στην παράταση, με τον Ισθμιακό να φτάνει στο 1-2 και πάλι με τον Πέρρα Ι.Σ. μετά από πάσα του Μπασιώτη, για να φέρει το ματς στα ίσια και πάλι, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Σοφού.Το τελικό 2-3 διαμόρφωσε μετά από νέα ασίστ του Μπασιώτη και πάλι ο Πέρρας Ι.Σ.  
Στην επόμενη φάση πέρασε και η Κόρινθος που νίκησε εκτός έδρας με 0 - 1 την Περαχώρα, σκορ με το οποίο προκριθηκε και ο Α.Σ. Λουτράκι , εντός έδρας επι του Α.Ο. Μαψού.
Τέλος πρόκριση στα "χαρτιά" πήρε και ο Ηρακλής Ξυλοκάστρου επί του Αίαντα Αγιονορίου.
Έτσι οι ομάδες Πέλοπας Κιάτου, ΑΟ Ζευγολατιού, ΑΟ Λουτρακίου, Πανκαμαριακός, Ηρακλής Λεχαίου, Ισθμιακός, ΠΑΣ Κόρινθος, ΑΣ. Λουτρακι και Ηρακλής Ξυλοκάστρου πέρασαν στη Β΄φάση του Κυπέλλου , όπου χωρίς αγώνα  έχουν προκρίθει και οι ομάδες: Αστέρας Δερβενίου, Παννεμεατικός, Θύελλα Πετρίου, Τενεάτης Αθικίων, Κόρινθος 2006, Κύψελος, Ατρόμητος Χιλιομοδίου, Θύελλα Πετρίου, Ελλάς Βέλου, Ολυμπιακός Λουτρακίου, ΠΑΟ Κουταλά, Άρης Αρχαίας Κορίνθου, Άγιοι Θεόδωροι, Πανσολυγειακός, Σαρωνικός Γαλατακίου, Άγιος Γεώργιος, Δάφνη Εξαμιλίων, ΠΑΣ Κλένια, Ταρσινά ’97, Προοδευτική Περιγιαλίου, ΑΟ Σπαθοβουνίου, Αστέρας Κορίνθου, ΑΟ Ρομά