Παρασκευή 21 Αυγούστου 2015

Δήμος Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης: Μικρά παιδιά με μεγάλη ευαισθησία προσφέρουν χρήματα για το Κοινωνικό Παντοπωλείο

Για άλλη μία φορά, ο Δήμος Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης, και ειδικά το Κοινωνικό Παντοπωλείο, έγιναν αποδέκτες μιας ξεχωριστής προσφοράς.Μικρά παιδιά, μαθητές και μαθήτριες του Δημοτικού, που επισκέπτονται κάθε καλοκαίρι το Ξυλόκαστρο, μέσα στις ανέμελες διακοπές τους, αφιερώνουν χρόνο και δημιουργούν με τη φαντασία και το μεράκι τους κατασκευές.
ATT 1440104611362_20150808_183105Τις κατασκευές και τα χειροτεχνήματά τους τα παιδιά τις διαθέτουν στο δικό τους ιδιότυπο και αυτοσχέδιο παζάρι και συγκεντρώνουν χρήματα για την ενίσχυση της κοινωνικής δράσης του Δήμου.
Έτσι και εφέτος οι μικροί μας φίλοι, Ζωή Ματανά, Σοφία Ρετάλη, Νίκος Ρετάλης και Σπύρος Πάγκαλος, επισκέφθηκαν το Δήμαρχο κ. Ηλία Ανδρικόπουλο και προσέφεραν με χαρά τα χρήματα που συγκέντρωσαν για τις ανάγκες του Κοινωνικού Παντοπωλείου.
Ο Δήμαρχος δέχτηκε με μεγάλη χαρά τα παιδιά, τα ευχαρίστησε προσωπικά, αλλά και εκ μέρους της πόλης. Επαίνεσε την ξεχωριστή πρωτοβουλία και την ανιδιοτελή προσφορά τους, που αποτελεί φωτεινό παράδειγμα αλληλεγγύης για όλους. Δήλωσε δε με ενθουσιασμό, ότι όταν τα παιδιά μας διακατέχονται από τέτοια αισθήματα αγάπης και προσφοράς προς το συνάνθρωπο, όσο δύσκολες και αν είναι οι εποχές που ζούμε, θα υπάρχει πάντα ένα ανοιχτό παράθυρο για ένα πιο αισιόδοξο μέλλον.