Τρίτη 21 Ιουλίου 2015

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΤΟΥ ΤΟΜΕΑ ΥΠΟΔΟΜΩΝ, ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ & ΔΙΚΤΥΩΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ κ. Λ. ΑΥΓΕΝΑΚΗ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΑΝ/ΤΗ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΥΠΟΔΟΜΩΝ Κ. Χ. ΣΠΙΡΤΖΗ ΣΤΗΝ ΕΡΤ



Ο Υπεύθυνος του Τομέα Υποδομών, Μεταφορών & Δικτύων της Νέας Δημοκρατίας κ. Λευτέρης Αυγενάκης, αναφορικά με τη σημερινή συνέντευξη του Αν/τη Υπουργού Υποδομών κ. Χρήστου Σπίρτζη στην ΕΡΤ, έκανε την ακόλουθη δήλωση :

«Ο αναπληρωτής Υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων κ. Χρήστος Σπίρτζης διαπίστωσε και σήμερα το πρωί μιλώντας στην ΕΡΤ  το “…προβληματικό θεσμικό πλαίσιο του Υπουργείου Υποδομών”.
Του θυμίζουμε ότι εδώ και 6 μήνες ως αρμόδιος Υπουργός, δεν μας έχει τιμήσει με νομοθετικές πρωτοβουλίες.

Πέραν αυτού, σήμερα το πρωί, από το στούντιο της κρατικής ραδιοτηλεόρασης μάς έταξε για άλλη μια φορά “…αναπτυξιακές δράσεις, αξιοποίηση των πόρων του νέου ΕΣΠΑ, αξιοποίηση του πακέτου Γιουνκέρ, ότι θα βρει άλλους (;) τρόπους επενδύσεων και ένα μεγάλο πρόγραμμα υποδομών…” κλπ!
Είναι σε θέση να μας εξηγήσει πώς, να μας δώσει στοιχεία και χρονοδιάγραμμα;
            Παρότι για πολλοστή φορά παρακολουθήσαμε συνέντευξη του κ. Σπίρτζη, αυτή τη φορά με μεγάλη “δόση δημιουργικής ασάφειας”, δηλώνουμε ότι θα σταθούμε αρωγοί σε κάθε τι που θα τονώσει πραγματικά την απασχόληση, θα δημιουργήσει συνθήκες ανταγωνιστικότητας και θα έχει ως στόχο τη βελτίωση του βιοτικού επιπέδου των Ελλήνων».