Κυριακή 14 Ιουνίου 2015

Τελευταία στροφή στα play out της Football League . Μάχη στο Μενίδι

http://www.rthess.gr/photos/episk.jpg
Κλείνει σήμερα η αυλαία και των play out της Football League με τις αναμετρήσεις της 10η και τελευταίας αγωνιστικής. Στα παιχνίδια αυτά θα κριθούν και οι τρεις ομάδες που θα καταφέρουν να κερδίσουν την παραμονή τους στην κατηγορία.
 Στον 1ο όμιλο ο Αχαρναϊκός υποδέχεται την Καλλιθέα , ο Ηρακλής Ψαχνών τον Παναιγιάλειο και η Ερμιονίδα αντιμετωπίζει την Επισκοπή
Η Καλλιθέα πάει να παίξει τον υπέρ πάντων αγώνα της για την παραμονή στο Μενίδι και με νίκη εξασφαλίζει την παραμονή ανεξαρτήτου αποτελέσματος στις άλλες αναμετρήσεις, σε διαφορετική περίπτωση θέλει ίδιο ή καλύτερο αποτέλεσμα από την Ερμιονίδα. Αν δεν έρθει το τρίποντο, τότε θα πρέπει να περιμένει τα υπόλοιπα αποτελέσματα για να δει αν έσωσε την παρτίδα ή θα ‘χει… μοιραία. Ο Αχαρναϊκός έχει εξασφαλίσει τη σωτηρία από την περασμένη αγωνιστική.  
Ο Παναιγιάλειος αγωνίζεται στα Ψαχνά κόντρα στον υποβιβασμένο τοπικό Ηρακλή, με ζητούμενο, για την ομάδα του Αιγίου  να γυρίσει   έχοντας τουλάχιστον ένα βαθμό στις αποσκευές της , τον βαθμό παραμονής.
Στο Κρανίδι η  Ερμιονίδα αντιμετωπίζει την Επισκοπή. Θεωρητικά το έργο της ομάδας του Μπολάνο είναι εύκολο, αλλά τα πράγματα δεν εξαρτώνται αποκλειστικά από εκείνην. Διότι πέραν από νίκης, η Ερμιονίδα χρειάζεται και μη νίκη της Καλλιθέας μέσα στο Μενίδι επί του Αχαρναϊκού. Σ’ αυτό το σενάριο, το σύνολο της Αργολίδας θα σωθεί και θα ανανεώσει το… ραντεβού της με τη Football League.

Το πρόγραμμα του 2ου ομίλου περιλαμβάνει σπουδαία παιχνίδια,  με τον Αγροτικό Αστέρα να υποδέχεται τον Τύρναβο, ενώ στη μάχη της παραμονής θα παίξει μεγάλο ρόλο και το παιχνίδι της Καρδίτσας μεταξύ της τοπικής Αναγέννησης και του Αιγινιακού.

 Αναλυτικά το πρόγραμμα έχει ως εξής:

10η Αγωνιστική (14/6/15)

Κυριακή (17:30)
1ος όμιλος
Αχαρναϊκός - Καλλιθέα        
Ερμιονίδα - Επισκοπή        
Ηρακλής Ψαχνών - Παναιγιάλειος

Βαθμολογία
(σε 9 αγώνες)
1. Αχαρναϊκός      26
2. Παναιγιάλειος   20
3. Ερμιονίδα       18
 ----------------------------
 . Καλλιθέα        18
5. Ηρακλής Ψαχνών  13
6. Επισκοπή         1

2ος όμιλος (17:00)
Αναγέννηση Καρδίτσας - Αιγινιακός
Αγροτικός Αστέρας - Τύρναβος     
Πιερικός - Ζάκυνθος        0-3 α.α.

Η βαθμολογία
(σε 9 αγώνες)
1. Αγροτικός Αστέρας    19
2. Ζάκυνθος             17
 . Τύρναβος             17
------------------------------------
4. Αναγέννηση Καρδίτσας 16
5. Αιγινιακός           15
6. Πιερικός              1
* Στην Football League παραμένουν οι πρώτες τρεις ομάδες
* Ο Πιερικός αποχώρησε
Source: http://www.eleftheriaonline.gr/notosport/football/item/8417-v-ethniki-oloklironontai-simera-ta-plei-aout