Τρίτη 23 Ιουνίου 2015

ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΥΠΕΥΘΥΝΗΣ ΤΟΥ ΤΟΜΕΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗΣ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ κ. Ν. ΚΕΡΑΜΕΩΣ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΤΟΜΕΑ



http://content-mcdn.ethnos.gr/filesystem/images/20150118/low/assets_LARGE_t_420_54453127.JPGΗ Υπεύθυνη του Τομέα Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας κ. Νίκη Κεραμέως, μετά από συνεδρίαση του Τομέα, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Συζητήσαμε για τις σημαντικές μεταρρυθμίσεις που υλοποιήθηκαν από την προηγούμενη Κυβέρνηση στο δημόσιο τομέα και που είναι αναγκαίο να συνεχιστούν. Με μεγάλη απογοήτευση διαπιστώνουμε ότι το νομοθετικό έργο της τωρινής Κυβέρνησης στον τομέα της Διοικητικής Μεταρρύθμισης κινείται σε εντελώς αντίθετη κατεύθυνση, που στοχεύει στην εξυπηρέτηση συμφερόντων της κομματικής πελατείας και όχι στην κάλυψη των πραγματικών αναγκών της Δημόσιας Διοίκησης και του Πολίτη.
Στο επίκεντρο των συζητήσεών μας βρέθηκε και η πρόταση της Κυβέρνησης στο πλαίσιο της διαπραγμάτευσης, η οποία δεν περιλαμβάνει μεταρρυθμίσεις που θα μπορούσαν να φέρουν ανάπτυξη στον τόπο και μειώσεις δαπανών που θα μπορούσαν να εξορθολογίσουν τον κρατικό προϋπολογισμό, αλλά ιδιαιτέρως επαχθή φοροεισπρακτικά μέτρα, τα οποία θα οδηγήσουν τη χώρα σε περαιτέρω ύφεση.»