Δευτέρα 1 Ιουνίου 2015

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΛΕΙΟ ΕΘΝΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ, ΚΥΡΙΕ ΤΣΙΠΡΑ


Το νυν υπέρ πάντων αγώνα δίνει το Παρακράτος της χώρας, συνωμοτικά και αθόρυβα, για να αποφύγει τον έλεγχο και την κοπιώδη δημιουργία. Δυστυχώς και μέσω του κ.Τσίπρα και της Κυβέρνησής του, σε συνέχεια των προηγουμένων. Τον υπέρ πάντων αγώνα για να αποκτήσει και πάλι, σε έναν άλλο ανύπαρκτο κόσμο φτωχοποίησης του ελληνικού λαού, την απόλυτη ασυδοσία. 
Από το βαμβάκι που βάρυνε με το νερό μέχρι τα «σαπάκια» του αέρα που εκσυγχρονίζονται, η Ελλάδα εθίστηκε για 33 χρόνια στο θάνατο της, στη διάλυσή της ώστε τώρα να μην αντιδρά.
Ο κομμουνισμός ντυμένος ως σοσιαλισμός έμπηξε τα νύχια του μέσα στις σάρκες της Ελλάδας και μεταμόρφωσε έντεχνα κάθε έννοια κοινωνικής συνύπαρξης και δημιουργίας, όπως ακριβώς διέλυσε τόσες άλλες κοινωνίες στο παρελθόν, με την ίδια συνταγή.  
Το Κράτος αντικαταστάθηκε από το Παρακράτος, οι ανίκανοι των πράσινων, μπλε και ροζ τώρα κλαδικών αναρριχήθηκαν ιλιγγιωδώς, η οικονομία σταμάτησε να λειτουργεί χωρίς τη μίζα της, οι βιομηχανίες διαλύθηκαν και οι επιχειρηματίες βιτρίνες δημιούργησαν τη μεγαλύτερη φούσκα παγκοσμίως, το τσάμπα πράγμα. 
Ο πνευματικός κόσμος περιθωριοποιήθηκε από τα «πρωϊνάδικα», το «στημένο» αθλητισμό και τις ερωτικές ταινίες εγκληματικών συμμορίων που βομβάρδιζαν πολλαπλώς και καθημερινά το λαό, μέσα από υπερχρεωμένα κανάλια κακέκτυπα της ΥΕΝΕΔ. 
Η ίδια η Άμυνα  της χώρας ξευτελίστηκε με μίζες και ερειπωμένα κατ’ εντολή, της επίορκης πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας της, στρατόπεδα ώστε σήμερα να αποτελεί άλλο ένα αδύναμο και άχρηστο επικοινωνιακό εργαλείο.
Η Παιδεία σε όλες τις βαθμίδες της άνθισε ως παραπαιδεία και βιομηχανία οικονομικών ρουσφετιών μεταξύ επιλεγμένων εκπαιδευτικών και εκπροσώπων γονέων. Ένα εμπόριο παιδικών ψυχών.

Η Θρησκεία ξέπεσε σε ανώμαλους ταγούς, ξεπλυμένα CDs και συσσίτια χωρίς ΑΦΜ.
Τώρα η τελευταία πράξη του ελληνικού δράματος, με τον Αλέξη Τσίπρα και τον Γιάνη Βαρουφάκη ως τους πολιτικούς που γέννησε η Μεταπολίτευση με καισαρική τομή, χωρίς πόνο, οδεύει στο τέλος του και στην αυτοκτονία ενός ολόκληρου λαού. 
Απομονωμένη η Ελλάδα και ο λαός της πια ετοιμάζεται να πηδήξει στον γκρεμό της διεθνούς Ιστορίας και να διαλυθεί στα εξ ων συνετέθη, ταυτίζοντας το Ζάλογγο με το τραγικό τέλος κάθε ναρκομανούς τραβεστί.
Ο από μηχανής Θεός ξέχασε πολλές φορές να εμφανιστεί στην Ελλάδα και δεν μένει να δούμε αν  ο 21ος αιώνας ανήκει στην Ελλάδα και τον άνθρωπο ή αν το σκοτάδι θα σκεπάσει την Ελλάδα και την ανθρωπότητα για ένα ακόμα αιώνα.
Η Ελλάδα η πιο πλούσια χώρα του κόσμου σε ύλη και πνεύμα, υποταγμένη στο Παρακράτος που εκπροσωπεί τον εαυτό της, αρνείται να αγκαλιάσει την Ευρώπη και οδεύει στη διάλυσή της, ρουφώντας δόσεις ανωμαλίας και χαμογελαστής ασυνειδησίας.
Λίγες ημέρες έμειναν για να δούμε ποιος θα νικήσει σε αυτή τη δύσμοιρη χώρα που έλαχε να ζει εγκλωβισμένη από το βασανιστή της, από τα μπουντρούμια της δικτατορίας μέχρι τα πολυτελή δωμάτια του Four Seasons.
Να δούμε επιτέλους έναν πολιτικό Έλληνα ηγέτη. Να δούμε κάποιον που θα αντισταθεί στην ανωμαλία της ηδονικής καταστροφής. Να δούμε κάποιον που θα δημιουργήσει κάτι με ότι πιο ωραίο και νέο έχει αυτή η χώρα...
 
thedayaftergr.blogspot.gr