Κυριακή 24 Μαΐου 2015

Σαρωτική Θύελλα "σκόρπισε" τα Ταρσινά

Εντυπωσιακή η Θύελλα Κάτω Διμηνιού, 1-7 τα Ταρσινά ‘97 
  Η προτελευταία  (29η) αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας Κορινθίας διεξάγεται αυτό το Σαββατοκύριακο. Η αυλαία της αγωνιστικής άνοιξε  χθες στις 5 το απόγευμα , στο Ζευγολατιό, με τον αγώνα ντέρμπι ανάμεσα στα Ταρσινά ΄97 και την Θύελλα Κάτω Διμηνιού.
Η ομάδα του Κάτω Διμηνιού επέστεψε θεαματικά στις νίκες , καθώς συνέτριψε με 1 - 7 τα "αγνώριστα" Ταρσινά ’97.
Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με τον Πρεντούση, έπειτα από ασίστ του Πρίφτη, με τους δύο παίκτες να αλλάζουν ρόλους, με τον πρώτο να … σερβίρει και τον δεύτερο να πετυχαίνει το 0 -2 .
Η υπεροχή των παικτών της Θύελλας  συνεχίστικε και ανέβασαν το σκορ στο 0 - 3 με υπέροχο σουτ στην κίνηση του Σταυρόπουλου, που έστειλε την μπάλα στο «Γ» της εστίας, έπειτα από πολύ όμορφη ασίστ του Ρήγα. και με τον Πρεντούση έφτασαν στο 0-4, αποτέλεσμα που ήταν και αυτό του ημιχρόνου.
Στην επανάληψη, ο Δήμας εκμεταλλεύθηκε την πάσα του Βαγιού, πετυχαίνοντας το 0 - 5, με τα γυπεδούχα Ταρσινά ’97 να μειώνουν  σε 1 - 5 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Σωτήρη Παπαδόπουλου. Ο φιλοξενούμενοι δεν σταμάτησαν εκεί, καθώς έκαναν το 1-6 με τον Δήμα, ο οποίος λίγο νωρίτερα είχε δοκάρι, για να διαμορφώσει το τελικό 1-7 ο Κώστας Πρίφτης, με ατομική προσπάθεια.
Ο Νίκος  Ντερτινής σχολιάζοντας τη βαριά ήττα της ομάδας του δήλωσε: Τοσο γκινια δεν εχω ξαναδει ποτε παλι οσο παιζω ποδοσφαιρο...μεσα σε 1 χρονια "3 συμπαιχτες ριξη χειαστων"..."3 συμπαικτες ριξη μηνισκου"...."1συμπαικτης σπασιμο αγκωνα"...τι αλλο δηλαδη να παθουμε φετος;;;;συν τοις αλλοις στο 2 γυρο μας ειχαν ολοι αχτι και μας κυνηγουσαν να μας αποτελειωσουν με τους τοσους τραυματισμους που ειχαμε#8 παιχνιδια παιζουμε 11 ατομα χωρις να εχουμε αλλαγη# γιατι στον πρωτο γυρο κλεισαμε πολλα σπιτια....συνχαρητηρια σε ολους τους συμπαιχτες μου που εστω και πρωτη χρονια στην κατηγορια σωθηκαμε ανετα και καναμε ενα νομο να ασχολητε με εμας.....ευχομαι η προσπαθεια να συνεχιστει και του χρονου και για πολλα χρονια ακομα....περαστικα σε ολα τα παιδια του επαθαν ζημια φετος....

Η αγωνιστική συνεχίζεται σήμερα Κυριακή όπου ένα ακόμη ντέρμπι διεξάγεται στα Εξαμίλια όπου η τοπική Δάφνη αντιμετωπίζει τον ήδη Πρωταθλητή της κατηγορίας Ηρακλή Λεχαίου. Η ομάδα των Εξαμιλίων για να ελπίζει σε άνοδο πρέπει να νικήσει τον μεγάλο αντιπαλό του. Ο αγώνας θα μεταδοθεί ραδιοφωνικά ( ζωντανά) από το Greecradio Web Channel , σε περιγραφή του Τάσου Μητσόπουλου και μπορείται να την ακούσεται από τους ΔΥΤΙΚΟΥΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟΥΣ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ, πατώντας στο σήμα του σταθμού.
Την ίδια ώρα στο γήπεδο του Άσσου , ο τοπικός Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Περαχώρα. Και οι δύο ομάδες θέλουν το τρίποντο της νίκης για διαφορετικούς λόγους η καθε μία. Ο μεν Ολυμπιακό για να "κλειδώσει" την δεύτερη θέση ανόδου, η δε Περαχώρα για την παραμονή της στην κατηγορία.
Απο εκει και πέρα αγώνα δρόμου για παραμονή στην Α2 κατηγορία κάνουν, ο Πανευρωστινιακός που αναζητεί τρίποντο παραμονής στην έδρα του Αετού Κρυονερίου, η Πρόοδος Αγ. Βασιλείου και ο Σολομός που αγωνίζονται μεταξύ τους στο γήπεδο της Κλένιας. Το πρόγραμμα της 29ης αγωνιστικης συμπληρώνουν οι αγώνες του Πανσολυγειακού με την Δαφνη Πουλίτσας, του Άρη Αρχαίας Κορίνθου με τον Σαρωνικό και του Ισθμιακού με τον ουραγό Φωκά Αρχαίων Κλεονών


Η 29η αγωνιστική
Σάββατο 23.5.15 17:00
ΤΑΡΣΙΝΑ '97 - ΘΥΕΛΛΑ Κ. ΔΙΜΗΝΙΟΥ 1 - 7
Κυριακή24.5.15 17:00
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΣΣΟΥ - ΑΟ ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ 
ΠΑΝΣΟΛΥΓΕΙΑΚΟΣ - ΔΑΦΝΗ ΠΟΥΛΙΤΣΑΣ
ΠΡΟΟΔΟΣ ΑΓ. ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ - ΑΟ ΣΟΛΟΜΟΥ
ΙΣΘΜΙΑΚΟΣ - ΦΩΛΑΣ ΑΡΧ. ΚΛΕΩΝΩΝ
ΔΑΦΝΗ ΕΞΑΜΙΛΙΩΝ - ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΕΧΑΙΟΥ
ΑΡΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ - ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ
ΑΕΤΟΣ ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ - ΠΑΝΕΥΡΩΣΤΙΝΙΑΚΟΣ