Πέμπτη 28 Μαΐου 2015

Σοβαρά προβλήματα από την κακοκαιρία στην Αττική - Χάος στους δρόμους! Διακοπές ρεύματος

Σοβαρά προβλήματα από την κακοκαιρία στην Αττική
Βροχή, χαλάζι, προβλήματα. Η ανοιξιατικη δυνατή βροχή που σε κάποιες περιοχές της Αττικής.ήταν έντονο χαλάζι άφησε και αφήνει πίσω της προβλήματα. Η γέφυρα στην οδό Χαμοστέρνας έκλεισε για αρκετή ώρα από τα νερά και στα βόρεια προάστια η συσσώρευση υδάτων στα πλαινά των δρόμων έχει κατεβάσει τις ταχύτητες με αποτέλεσμα να υπάρχει έντονο μποτιλιάρισμα.


Μέχρι στιγμής, η Πυροσβεστική έχει δεχτεί 24 κλήσεις για άντληση υδάτων σε καταστήματα και σπίτια στα Βόρεια Προάστια Οι κλήσεις έγιναν κυρίως από Μελίσσια, Βριλίσσια, Χαλάνδρι, Γλυκά Νερά και Παλλήνη και αφορούν κοπές δέντρων και απάντληση υδάτων, ενώ μικροπροβλήματα δημιουργήθηκαν στην ηλεκτροδότηση στις περιοχές των Μελισσίων, των Βριλισσίων, της Πεντέλης και της Αγίας Παρασκευής.
Αποκαταστάθηκε η ηλεκτροδότηση στα βόρεια προάστια που προκλήθηκε από βλάβη στο κέντρο κατανομής φορτίου στο σταθμό της Παλλήνης. Αυτή την ώρα μικροπροβλήματα έχουν δημιουργηθεί στο κέντρο της Αθήνας.
Τα συνεργεία του ΔΕΔΗΕ είναι σε ετοιμότητα αποκαθιστώντας το ταχύτερο δυνατόν την ηλεκτροδότηση όπου δημιουργείται πρόβλημα.
Νωρίτερα, στο Μαρούσι η μέρα έγινε νύχτα λίγο πριν τις 12.30 το μεσημέρι. Το ξαφνικό μπουρίνι που ξέσπασε αρχικά είχε βροχή η οποία πολύ γρήγορα έγινε χαλάζι σε μέγεθος στραγαλιού!