Κυριακή 3 Μαΐου 2015

ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟ: 2ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΡΡΑΣ: ΝΙΚΗΤΗΣ ΤΟ ΗΘΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΛΗΣΗ ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ!

Kανείς δεν ξέχασε σήμερα, τον νεαρό Γιώργο Παρρά, που έφυγε πριν από 2,5 χρόνια τόσο άδικα από τα ζωή, μόλις στα 19 του χρόνια... Ήσαν όλοι εκεί , στο γήπεδο Ξυλοκάστρου, τιμώντας την μνήμη του,  στο 2ο τουρνουά ποδοσφαίρου "Γιώργος Παρράς" που διοργάνωσε ο Πανκαμαριακός με την συμμετοχή του Αστέρα Δερβενίου, του Ηρακλή Ξυλοκάστρου  και της ομάδας  Ε.Π.Ο. Σαλαμινομάχοι.
 DSC_0011 DSC_0014

Ήταν ένα ποδοσφαιρικό απόγευμα όπου στο γήπεδο του Ξυλοκάστρου, είχαν την δυνατότητα να απολαύσουν σήμερα,αρκετός κόσμος. Το τουρνουά στην μνήμη του Γιώργου Παρρά είχε λίγο από όλα.
 DSC_0012DSC_0015
Συγκίνηση, χαρούμενο κλίμα στις κερκίδες, γκολ, πέναλτι και στο τέλος ένα γλυκό και νοσταλγικό χαμόγελο από όλο τον κόσμο που χειροκρότησε τις προσπάθειες των παικτών όλων των ομάδων, αλλά και όλους τους αθλητές που έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό.. Η ζωή άλλωστε είναι κάπως έτσι, πότε γλυκιά και πότε πικρή. Σημασία έχει να μην τα παρατάμε και να συνεχίζουμε. Κάτι πολύ σημαντικό που κατανοήσαμε σήμερα είναι, ότι κανένας άνθρωπος δεν φεύγει πραγματικά από κοντά μας όσο τον θυμόμαστε.
Τα έσοδα του τουρνουά θα διατεθούν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης.

DSC_0013
Για την ιστορία:
Πανκαμαριακός – Αστέρας Δερβενίου 1 – 0
Ηρακλής Ξυλοκάστρου – ΕΠΟ Σαλαμινομάχοι 0 – 0 (3 – 0 π.)

Μικρός τελικός
Αστέρας Δερβενίου – ΕΠΟ Σαλαμινομάχοι 0 – 3

Μεγάλος τελικός 
Πανκαμαριακός – Ηρακλής Ξυλοκάστρου 4 – 1

Φωτογραφίες: iraklisxylokastrou.gr