Κυριακή 3 Μαΐου 2015

Νίκη με 2-0 (και) μέσα στην Τρίπολη και πρωταθλητής και με την βούλα ο Πανελευσινιακός! ( βίντεο)

  Παναρκαδικός-Πανελευσινιακός 0-2 (video) | onsports.gr 

Στη Football League επέστρεψε ο Πανελευσινιακός, καθώς πέρασε με  νίκη  από την Τρίπολη,  2-0 επί του Παναρκαδικού και εξασφάλισε μαθηματικά τον τίτλο στον 3ο όμιλο της Γ’ Εθνικής.
Το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο στο πρώτο ημίχρονο, με τους γηπεδούχους να είναι ανταγωνιστικοί, παρόλο που βαθμολογικά είναι αδιάφοροι. Η ομάδα της Ελευσίνας όμως ήθελε τη νίκη και μετά από κάποιες χαμένες ευκαιρίες, στο 45’ ο Κουσκουνάς «έσπασε» την μπάλα για τον Δουκάκη, ο οποίος έκανε το 0-1.
Στο δεύτερο μέρος οι «σταχυοφόροι» συνέχισαν να πιέζουν και στο 53’ ο Κουσκουνάς με ατομική προσπάθεια πέτυχε το 0-2 «σφραγίζοντας» τη νίκη, αλλά και την άνοδο της ομάδας στα σαλόνια της Football League.
Το τρίποντο επί του Παναρκαδικού δεν έδωσε απλώς την άνοδο στον Πανελευσινιακό, αλλά πιστοποίησε και την τρελή κούρσα στο δεύτερο γύρο. Η νίκη δε, κόντρα σε μια ομάδα που έβγαλε μάτια, επίσης στο δεύτερο γύρο, απέδειξε ότι ο Πανελευσινιακός δικαίως έφτασε στο μεγάλο του στόχο του.
Παναρκαδικός: Μανέλης, Αρώνης (89’ Πετρόπουλος), Μπούτας, Χατζόπουλος, Κωστάκης (61’ Μπίσσιας), Κυριακόπουλος, Σταθουλόπουλος, Δήμος, Τριμπόνιας (69’ Πότια), Καδάς, Κώτσιρας
Πανελευσινιακός: Πουρής, Παπαναγιώτου, Στουρνάρας, Κουμπαρούλης, Μαρής (76’ Έβερετ), Νικολάου, Δουκάκης, Μακρίδης, Κουσκουνάς, Δεινόπαπας (60’ Κωνσταντινίδης), Μπουσυνάκης (46’ Τσίγκρος)