Πέμπτη 26 Μαρτίου 2015

Ηλίας Ανδρικόπουλος: Έχουν σταματήσει τα έργα στην παραλία Ξυλοκάστρου - Κάνουμε προσπάθειες ν΄αντιμετωπίσουμε τα πολλά προβλήματα που υπάρχουν σήμερα στον τόπο μας- Δεν μπορούμε να περάσουμε το καλοκαίρι με αυτή την κατάσταση ή λέγεται παραλία Ξυλοκάστρου ή λέγεται ΠΕΟ. (video)

 O Δήμαρχος Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης κ. Ηλίας Ανδρικόπουλος σε ερώτηση δημοσιογράφου γιατί έχουν σταματήσει τα έργα στην παραλία Ξυλοκάστρου και ον camera δήλωσε τα  εξής:
"Για τα έργα της παραλίας αυτή την στιγμή έχουν σταματήσει. Υπάρχει σοβαρό πρόβλημα γιατί περιμένουμε δικαστικές αποφάσεις, την απόφαση του ΣτΕ που έχουμε ζητήσει μία παράταση ώστε έτσι να φτιαχτεί μία συγκοινωνιακή μελέτη. Κάνουμε προσπάθειες ν΄αντιμετωπίσουμε τα πολλά προβλήματα που υπάρχουν σήμερα στον τόπο μας , έλειψη χρημάτων , τα σκουπίδια ...
Γενικά υπάρχουν πολλά θέματα που απαιτούν συνεργασία και αυτό προσπαθούμε να κάνουμε."
Ερωτηθείς ο κ. Ανδρικόπουλος για τις πιστώσεις που δόθηκαν από το Περιφερειακό συμβούλιο για την παραλία απάντησε "
Πιστεύω ότι είναι θέμα της Περιφέρειας και άμεσα θα προκήρυξη το έργο ώστε έτσι πραγματικά να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα της ΠΕΟ που είναι σοβαρά, τεράστια.
Δεν μπορούμε να περάσουμε το καλοκαίρι με αυτή την κατάσταση ή λέγεται παραλία Ξυλοκάστρου ή λέγεται ΠΕΟ. Πρέπει να έχομε παρέμβει για να λύσουμε κάποια από αυτά. 'Η όλα μάλλον."