Τρίτη, 24 Μαρτίου 2015

Εγκαινιάστηκε το Ολοήμερο Νηπιαγωγείο Λουτρακίου - Πέτρος Τατούλης «Ιδιαίτερα επιτυχημένο το έργο της Περιφέρειας στη σχολική στέγη»Εμφάνιση PIC_1245.JPG 
Εμφάνιση 2403201524685.jpg
Ιδιαίτερα επιτυχημένο χαρακτήρισε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης το έργο της Περιφερειακής αρχής για τη σχολική στέγη, κατά τη διάρκεια των εγκαινίων του Ολοήμερου Νηπιαγωγείου Λουτρακίου, την Τρίτη 24 Μαρτίου 2015, τονίζοντας παράλληλα ότι «αξιοποιήσαμε και συνεχίζουμε να αξιοποιούμε όλους τους διαθέσιμους πόρους από ένα κωδικό που βρήκαμε σε τέλμα και παραδίδουμε σε χρήση νέες και σύγχρονες σχολικές μονάδες».
Εμφάνιση 2403201524681.jpgΟ Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, αφού ευχαρίστησε τη Δημοτική αρχή του Λουτρακίου για τη συνεργασία, σημείωσε ότι οι επενδύσεις της Περιφέρειας έχουν φτάσει τα 50 εκατομμύρια ευρώ στη σχολική στέγη και επανέλαβε την πεποίθησή του ότι είναι ανάγκη να γίνουν σημαντικές ακόμα επενδύσεις στον τομέα της παιδείας, ώστε να καταστεί ανταγωνιστική και να συνδράμει στην έξοδο της χώρας από την κρίση.
Στη συνέχεια ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου επισκέφθηκε το Λύκειο Λουτρακίου, το δρόμο Λουτρακίου – Περαχώρας και τον αρχαιολογικό χώρο του Ηραίου Περαχώρας, έργα τα οποία βρίσκονται υπό κατασκευή και χρηματοδοτούνται από το πρόγραμμα της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Εμφάνιση 2403201524690.jpgΠαρόντες στην τελετή των εγκαινίων ήταν ο Αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας κ. Πελοπίδας Καλλίρης, ο Βουλευτής Κορινθίας κ. Δήμας, οι Εντεταλμένοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι κ.κ. Παπαφωτίου και Πετρίτσης, ο Δήμαρχος Λουτρακίου κ. Γκιώνης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Πέτρου και Δημοτικοί Σύμβουλοι του Λουτρακίου.