Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου 2015

Ολυμπιακός - ΑΕΚ 19:30

LIVE CHAT: Ολυμπιακός – ΑΕΚ | onsports.gr
Ο Ολυμπιακός υποδέχεται στο (αναμενόμενα κατάμεστο) «Γ. Καραϊσκάκης» την ΑΕΚ στην πρώτη «μάχη» για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας. 
Η μεγάλη ώρα έφτασε για Ολυμπιακό και ΑΕΚ με τις δύο ομάδες να αναμετρώνται στο «Γ. Καραϊσκάκης» για τα προημιτελικά του Κυπέλλου – Μπείτε στο Live του Onsports για να σχολιάσετε την αναμέτρηση
Η υπομονή τελείωσε για Ολυμπιακό και ΑΕΚ. Οι «ερυθρόλευκοι» υποδέχονται την Ένωση στο «Γ. Καραϊσκάκης» με το κίνητρο για αμφότερες τις ομάδες να είναι παραπάνω από μεγάλο.
Από την πλευρά τους οι γηπεδούχοι θέλουν να δείξουν πως δεν φοβούνται την επιστροφή του «δικεφάλου», ενώ η ομάδα του Τραϊανού Δέλλα, θέλει να δείξει πως έχει επιστρέψει ήδη και ας είναι στη Football League.

Οι 2 ενδεκάδες
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Βίτορ Περέιρα): Μέγερι, Σαλίνο, Σιόβας, Σαντάνα, Μαζουάκου, Εντινγκά, Μιλιβόγεβιτς, Ντουρμάζ, Φουστέρ, Φορτούνης, Διαμαντάκος.
ΑΕΚ (Τραϊανός Δέλλας): Ανέστης, Μπακάκης, Λαμπρόπουλος, Τζανετόπουλος, Σοϊλέδης, Ανάκογλου, Γιόχανσον, Πλατέλλας, Μάνταλος, Μπαρμπόσα, Αραβίδης - See more at: http://www.sentragoal.gr/live.asp?catid=36021&subid=2&pubid=129980214#forumtop