Πέμπτη 1 Ιανουαρίου 2015

Σκέφτονται στα σοβαρά κάποιοι για Πρωθυπουργό της Ελλάδας κάποιον που ονόμασε το γιο του Ερνέστο

o-suriza-o-tsipras-kai-i-argentini.w_l
Κάποιοι συζητούν στα σοβαρά το ενδεχόμενο ο επόμενος Πρωθυπουργός της Ελλάδας να είναι ο Αλέξης Τσίπρας.
Όταν τους λες πως σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο η Ελλάδα θα επιστρέψει στη δραχμή (σε μια κακή δραχμή για να μην μπερδευόμαστε, όπου 10.000 δραχμές = 1 ευρώ και ίσως λέμε και πολύ) και πως θα οδηγήσει το λαό μας στην απόλυτη φτώχεια, σου λένε «Δεν θα το κάνει, έτσι τα λένε, το να βγούμε από το ευρώ δεν το συζητά ο ΣΥΡΙΖΑ» .

Και όμως, ο ΣΥΡΙΖΑ έχει αποφασίσει σε συνέδριο του, πως θα σταματήσει να πληρώνει τα χαμηλότοκα δάνεια που μας έχουν χορηγήσει για να μας βοηθήσουν τα υπόλοιπα κράτη της Ευρώπης, χωρίς καν να τους ρωτήσει. Μονομερώς, νταηλίκι. Αυτό για όποιον δεν καταλαβαίνει σημαίνει έξοδο από το ευρώ.
O Αλέξης Τσίπρας και η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ είναι ικανοί να το κάνουν, δεν πρέπει να γελιέται κανείς. Αδιαφορούν για τους πρώην ΠΑΣΟΚους που τους στηρίζουν, ξέρουν ότι αυτοί έχουν πάει στο ΣΥΡΙΖΑ από «συμφέρον» και όπως άδειασαν τον Φώτη Κουβέλη, έτσι θα τους αδειάσουν και αυτούς αν ποτέ (Θεός φυλάξοι) κερδίσουν την εξουσία, αφού τους χρησιμοποιήσουν.
Η Ελλάδα βρίσκεται μπροστά σε έναν τεράστιο κίνδυνο. Αν αυτό που δείχνει ο ΣΥΡΙΖΑ προς τα έξω για τους σκεπτόμενους είναι αστείο, αυτό που είναι στην πραγματικότητα είναι εθνικά επικίνδυνο. Πρόκειται για μια παρέα ακροαριστερών, που εκμεταλλεύθηκαν τον πόνο των Ελλήνων για να διεκδικήσουν την εξουσία με στόχο να επιβάλλουν τις πολιτικά άρρωστες ιδέες τους.
Ο Αλέξης Τσίπρας δεν είναι ο συμπαθητικός χαμογελαστός νεαρός, που νοιάζεται τους πρώην πασόκους. Είναι ο άνθρωπος που ονόμασε το παιδί του Ερνέστο. Με ονοματοδοσία, χωρίς βάπτιση.
Αυτή είναι η κατάσταση και στις επόμενες 24 ημέρες πρέπει να την κατανοήσουν όλοι.

neodimokratis.gr