Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2015

Νέα Δημοσκόπηση: ΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΝΕΑ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΑΝ ΕΚΛΕΓΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ


Μια νέα ηλεκτρονική σφυγμομέτρηση ξεκινά το logiastarata μετά τις διαφαινόμενες εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ.
Μετά το αρνητικό αποτέλεσμα των εκλογών ο Ευάγγελος Βενιζέλος ανοίγει την υπόθεση διαδοχής στο ΠΑΣΟΚ , χωρίς ακόμη να μπορεί να αποκλειστεί να θέσει εκ νέου υποψηφιότητα για την προεδρία του κόμματος.
Αυτή τη στιγμή τα στελέχη που φέρονται ως πιο πιθανά να διεκδικήσουν την αρχηγία είναι ο Ανδρέας Λοβέρδος και η Φώφη Γεννηματά, ωστόσο ο ίδιος ο νυν πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ αλλά και πολλοί άλλοι πιστεύουν ότι για να ανατραπεί η πορεία συρρίκνωσης του ΠΑΣΟΚ θα πρέπει ο νέος αρχηγός να προκύψει από τη νέα γενιά στελεχών.
Τα πιο προβεβλημένα στελέχη της νέας γενιάς είναι ο πρώην υφυπουργός Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, ο γραμματέας του κόμματος και ευρωβουλευτής Νίκος Ανδρουλάκης , η ευρωβουλευτής κι εκπρόσωπος τύπου Εύα Καϊλή και το μέλος του πολιτικού συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ Κυριάκος Πιερρακάκης.
Αν η λύση επιλεχθεί να δοθεί από την παλιά γενιά στελεχών θα μπορούσαν να παίξουν ρόλο το ιστορικό στέλεχος του κινήματος Κώστας Σκανδαλίδης αλλά και ο πρώην υπουργός Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.
Στην ηλεκτρονική σφυγμομέτρηση που ξεκινάμε συμπεριλάβαμε όλα τα παραπάνω ονόματα καθώς και το ενδεχόμενο να παραμείνει πρόεδρος ο Ευ.Βενιζέλος.
Το ερώτημα είναι ποιος από όλους και όλες μπορεί να δώσει μια νέα προοπτική στο ΠΑΣΟΚ;
Ψηφίστε στην πάνω δεξιά στήλη του .logiastarata.gr/