Σάββατο 24 Ιανουαρίου 2015

Έσπασαν στο ξύλο τον Χριστόδουλο Ξηρό στις φυλακές Δομοκού!

Έσπασαν στο ξύλο τον Χριστόδουλο Ξηρό στις φυλακές Δομοκού!

 Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό MEGA, ενας ποινικός κρατούμενος των φυλακών Δομοκού, προερχόμενος από τον αναρχικο χώρο, επιτέθηκε και... εσπασε στο ξύλο, τον Χριστόδουλο Ξηρο!
Το περιστατικό είχε ήδη γίνει γνωστό από το βράδυ της Παρασκευής, έρχεται μία ημέρα μετά την αποκάλυψη, ότι οι "Πυρήνες της Φωτιάς" σχεδίαζαν να τον σκοτώσουν....
Ο Χριστόδουλος Ξηρός, μετά την σύλληψή του και τις δικαστικές διαδικασίες που ακολουθήθηκαν, είχε μεταφερθεί στις φυλακές Δομοκού.

Εκεί ένας άλλος κρατούμενος του επιτέθηκε και τον έστειλε κατευθείαν στο... ιατρείο των φυλακών, κάτι που μάλλον δεν φαντάζει ιδιαίτερα δύσκολο, αφού ο άνθρωπος αυτός ήταν στο παρελθόν κασκαντέρ και ντουμπλάριζε τον γνωστό ηθοποιό Τσακ Νόρις.
Το περιστατικό συνέβη κατά την διάκεια του συσιτίου. Εκεί ο "Μανώλης της 17 Νοεμβρη" είχε έναν έντονο διάλογο με τον γνωστό κακοποιό, ο οποίος είναι καταδικασμένος για σωρεία αδικημάτων, μεταξύ των οποίων ακόμη και η ηθική αυτουργία στη δολοφονία ενός 5χρονου παιδιού...

Ο κακοποιός φέρεται να έβρισε τον Χριστόδουλο Ξηρό με τον τελευταίο να του απαντάει, κάτι που έφερε και την βιαιοπραγία, η οποία έστειλε τον Ξηρό στο ιατρείο των φυλακών, όπου όταν οι γιατροί τον ρώτησαν πως τραυματίστηκε, εκείνος τους απάντησε ότι δεν έγινε κάτι και πως απλά έπεσε.

Ο κακοποιός αυτός, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι άνθρωπος που ανήκει στον κύκλο γνωστού αρχινονού της νύχτας, που εμπλέκεται στην υπόθεση της "εταιρείας ενοικίασης βομβιστών", που εξαρθρώθηκε την προηγούμενη εβδομάδα.

Πληροφορίες: newsit.gr