Σάββατο 24 Ιανουαρίου 2015

Πήρε τη... ντουντούκα ο Σαμαράς: Πάμε γερά, πάμε δυνατά

 
Σύνθημα... νίκης με μια ντουντούκα στα χέρια έστειλε ο Αντώνης Σαμαράς, που το μεσημέρι του Σαββάτου επισκέφθηκε το προεκλογικό κέντρο της Νέας Δημοκρατίας στην πλατεία Συντάγματος.

Παραδοσιακά, το Σάββατο πριν από τις εκλογές είναι μια μέρα που οι... προεκλογικές δηλώσεις και συγκεντρώσεις «απαγορεύονται».

Υπό βροχή, ο πρωθυπουργός βρέθηκε στο προεκλογική κέντρο της ΝΔ στο Σύνταγμα και φυσικά είπε δυο λόγια στα πολλά στελέχη και οπαδούς του κόμματος που είχαν συγκεντρωθεί εκεί και περίμεναν τον αρχηγό τους.
Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας πήρε μια... ντουντούκα και απευθυνόμενος στους συγκεντρωμένους είπε: "πάμε γερά πάμε δυνατά. Οι αναποφάσιστοι είναι πάνω από 14% και είναι όλοι δικοί μας".

Η αναφορά του Αντώνη Σαμαρά στους αναποφάσιστους δεν είναι τυχαία.

Στη Συγγρού δηλώνουν αποφασισμένοι να μην εγκαταλείψουν την προσπάθεια, μέχρι την τελευταία στιγμή, για να πείσουν το μεγάλο κομμάτι των αναποφάσιστων και να υπάρξει η μεγαλύτερη συσπείρωση της ΝΔ ώστε να ανατραπεί η δημοσκοπική πρωτιά του ΣΥΡΙΖΑ.
Στο πλαίσιο αυτό και σε συνέχεια των εξορμήσεων των στελεχών της Νέας Δημοκρατίας καθ’ όλη τη διάρκεια των δυο τελευταίων εβδομάδων σπίτι σπίτι, η προσπάθεια συνεχίζεται ακόμη και σήμερα Σάββατο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ομάδες στελεχών του κόμματος και της νεολαίας θα κάνουν διανομή εντύπων στα διόδια.

Το απόγευμα, ο Αντώνης Σαμαράς θα μεταβεί στη Μεσσηνία και αύριο θα ψηφίσει στην ιδιαίτερη πατρίδα του την Πύλο.

newsit .gr