Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2015


dendias-1
dendias-4Χιλιάδες κόσμου στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του υπουργού Εθνικής Άμυνας και υποψηφίου στη Β’ Αθηνών με τη Νέα Δημοκρατία Νίκου Δένδια.

Το κλειστό γυμναστήριο Σπύρος Λούης στο Μαρούσι κυριολεκτικά σειόταν από τον παλμό και τη θέρμη με την οποία ο κόσμος αγκάλιασε το Νίκο Δένδια.

Ειδικά η νεολαία, έδειξε μεγάλο πάθος και συχνά πυκνά διέκοπτε τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του.

Ο Νίκος Δένδιας αναφέρθηκε στο μεγάλο και επιτυχημένο έργο του απ΄ όσα υπουργεία υπηρέτησε και έδωσε μεγάλη έμφαση στους τομείς της ανάπτυξης και της ασφάλειας της χώρας.

dendias-3dendias-2Ο Νίκος Δένδιας πιστώνεται ότι συνέβαλε να μειωθεί δραστικά η εγκληματικότητα στην Αττική και να περιοριστούν ή να εξαληφθούν δραστικά οι βανδαλισμοί από τους γνωστούς κουκουλοφόρους κατά τη διάρκεια της θητείας του.

Ακόμη έχει στα μεγάλα «συν» του τη σκληρή διαπραγμάτευση με τους ξένους εταίρους που έφερε λεφτά στα ταμεία για την επιχειρηματικότητα αλλά και σωτήριες ρυθμίσεις για τράπεζες και ασφαλιστικά ταμεία. Η σύγκρουσή του με το υπουργείο οικονομικών αλλά και τις τράπεζες ήταν γνωστή.

Σήμερα στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας, κλήθηκε να διαχειριστεί εκτάκτως την προκλητικότητα των Τούρκων αλλά και να επαναπροσδιορίσει τη δυναμική στάση της Ελλάδας απέναντι στο καυτό θέμα της ΑΟΖ.
Ο Νίκος Δένδιας, ανήκει στις πολιτικές φωνές της ΝΔ που υποστηρίζει εθνικές συναινέσεις χωρίς ακρότητες και λαϊκισμούς.

Υπάρχει λοιπόν εξήγηση γιατί ο Νίκος Δένδιας σε όλες του τις συναντήσεις και συγκεντρώσεις βρίσκεται στην αγκαλιά χιλιάδων ανθρώπων που γνωρίζουν και αντιλαμβάνονται τη δυναμική του και την προσφορά του στην καθημερινότητα του πολίτη.




Ιωάννης Καλαμίδης
www.tokentro.gr