Τετάρτη 24 Δεκεμβρίου 2014

Nησί στον Κορινθιακό χαρίζει γερμανική εταιρεία σε όποιον αγοράσει 420.000 σκελετούς γυαλιών

Απίστευτο! Γερμανική εταιρεία χαρίζει ελληνικό νησί σε όποιον αγοράσει 420.000 σκελετούς γυαλιών

Μία απίστευτη όσο και προκλητική προσφορά κάνει μία γερμανική εταιρεία οπτικών, η οποία σε όποιον αγοράσει μία τεράστια ποσότητα γυαλιών, τότε τους προσφέρει δώρο ένα ελληνικό νησί.

Συγκεκριμένα, εάν κάποιος αγοράσει 420.000 ζευγάρια γυαλιά από την εν λόγω γερμανική εταιρεία, θα λάβει ως δώρο ένα Ελληνικό νησί και συγκεκριμένα, τον Άγιο Αθανάσιο, που βρίσκεται στον Κορινθιακό κόλπο.

Κάθε χρόνο η συγκεκριμένη εταιρεία εκδίδει έναν κατάλογο με κίνητρα προς τους πελάτες της. Πέρυσι για παράδειγμα το μεγάλο δώρο ήταν μία πτήση στο διάστημα, ενώ φέτος επέλεξαν να χαρίσουν ένα ελληνικό νησί.

Όπως αποκαλύπτει δημοσίευμα της εφημερίδας Καθημερινή, η εταιρεία Libuda Optic World αναφέρει: “Οι διακοπές στη Μαγιόρκα θα ήταν καταπληκτικές, αν δεν υπήρχε τόσο πολύς τουρισμός. Ιδέα: Τι λέτε να αποκτήσετε το δικό σας νησί; Στη δική σας παραλία κανείς δεν θα σας ενοχλεί πια. Στον Κορινθιακό κόλπο, κοντά στην Ιτέα και όχι μακριά από τους Δελφούς, το χιονοδρομικό κέντρου του Παρνασσού και το ιστορικό λιμάνι του Γαλαξιδίου, βρίσκεται αυτό το καταπληκτικό νησί. Από το ίψωμά του προσφέρει μια υπέροχη θέα. Θα ήταν το ιδανικό σημείο για την κατασκευή μιας ιδιωτικής βίλας. Μεγάλος αριθμός από ελαιόδεντρα και πεύκα βρίσκονται διασκορπισμένα στο νησί, ενώ μια στενή αμμώδης παραλία βρίσκεται στο βορειοδυτικό μέρος του. Η θάλασσα είναι πεντακάθαρη και γεμάτη ψάρια”.

Η προσφορά της εταιρείας είναι το ελληνικό νησί είτε με την αγορά 420.000 σκελετών γυαλιών είτε με την αγορά 150.000 σκελετών, αλλά συμμετοχή 999.999 ευρώ.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Καθημερινής, το ελληνικό νησί δεν ανήκει στην εταιρεία, αλλά προσφέρεται από μεγάλα μεσιτικά γραφεία, κι αν ο πελάτης της εταιρείας αγοράσει όλα αυτά τα γυαλιά, τότε η εταιρεία θα αγοράσει το νησί για λογαριασμό του πελάτη.

Πάντως, σύμφωνα με τις πληροφορίες το μικρό νησάκι του Άγιου Αθανάσιου στον Κορινθιακό κόλπο έχει έκταση 10 στρέμματα και πωλείται έναντι 1,5 έως 1,6 εκατομμυρίων ευρώ.


ΠΗΓΗ: kathimerini.gr