Τετάρτη 24 Δεκεμβρίου 2014

“κοινωνία αξιών”: Ο Χρόνος δεν αλλάζει τα πράγματα! Εμείς πρέπει να τα αλλάξουμε



 24 Δεκεμβρίου 2015
 
     ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ
 
  “Ο Χρόνος δεν αλλάζει τα πράγματα! Εμείς πρέπει να τα αλλάξουμε.” 

Αγαπητά μέλη και φίλοι της “κοινωνίας αξιών”

Η “ κοινωνία αξιών” συνεχίζει δραστήρια την πολιτική της δράση, με πρακτικές προτάσεις και συγκεκριμένα προγράμματα για την επίλυση των κρίσιμων θεμάτων της κοινωνίας μας, με θεματικές εκδηλώσεις και με καθημερινές παρεμβάσεις.

Μετά τη παραίτηση του κ. Δημήτρη Μπουραντά, καθήκοντα Προέδρου έχει αναλάβει όπως προβλέπεται από το καταστατικό, ο κ. Στέλιος Φενέκος, ο οποίος έχει ψηφισθεί από το Πανελλήνιο Συνέδριο ως αναπληρωτής του Προέδρου.

Το Πολιτικό Συμβούλιο, μετά από εισήγηση του νέου Προέδρου, αποφάσισε τη διεξαγωγή Πανελληνίου Συνεδρίου, την 10η Ιανουαρίου 2015, ημέρα Σάββατο.

Οι πολιτικές εξελίξεις και το πνιγηρό και δυσώδες πολιτικό περιβάλλον δεν μας επιτρέπουν να αισθανόμαστε ιδιαίτερα αισιόδοξοι για την ομαλή πορεία της χώρας μας και την έξοδο από τη κρίση.

Η “κοινωνία αξιών” πιστή στο πνεύμα συνεργασίας που τη διέπει, συνεχίζει τις συλλογικές προσπάθειες δημιουργίας ευρύτερων πολιτικών σχημάτων, με συνεργασίες, επί τη βάσει συγκεκριμένων αρχών, αξιών και πολιτικής. Ελπίζουμε σύντομα να μπορούμε να ανακοινώσουμε την επιτυχία του ελπιδοφόρου αυτού συλλογικού εγχειρήματος.

Τα μέλη των πολιτικών Οργάνων της “κοινωνίας αξιών”, σας ευχόμαστε ολόψυχα “Χρόνια Πολλά & Καλά Χριστούγεννα” και είθε το νέο έτος να είναι η αρχή της αναγέννησης της χώρας μας, της καλυτέρευσης της ζωής όλων των συμπολιτών μας, σε μία καλύτερη Ελλάδα και με ένα καλύτερο πολιτικό πολιτισμό.

Στον απερχόμενο πρόεδρο κ. Δημήτρη Μπουραντά, ευχόμαστε υγεία, οικογενειακή ευτυχία, να είναι πάντα δημιουργικός και να συνεχίσει να συνεισφέρει στη κοινωνία με τις ιδέες, το όραμά του και το προσωπικό του παράδειγμα, για το καλό του τόπου μας.

Ευελπιστούμε ότι θα σας έχουμε όλους σας δίπλα μας στις προσπάθειες μας για μία πραγματική “κοινωνία αξιών”!!!

Εκ μέρους όλων των μελών των Πολιτικών Οργάνων
Ο πρόεδρος της “κοινωνίας αξιών”
Στέλιος Φενέκος

Γραφείο τύπου_κοινωνία αξιών