Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου 2014

“κοινωνία αξιών” - ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΠΡΟΣΥΝΕΔΡΙΑΚΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ


  ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 
Η “κοινωνία αξιών” μετά την ολοκλήρωση της προσυνεδριακής της εκδήλωσης που έγινε την 29 Νοεμβρίου, ευχαριστεί θερμά τα μέλη της, τους φίλους της καθώς και τα στελέχη όλων των κομμάτων που παραβρέθηκαν, όσους απέστειλαν επιστολές που αναγνώσθηκαν και όσους με τις εξαίρετες τοποθετήσεις τους συνεισέφεραν στους σκοπούς αυτής της εκδήλωσης.

Ιδιαίτερα ευχαριστεί του επικεφαλής τον πολιτικών σχηματισμών κκ. Γιάννη Γούναρη, Βασίλη Λεβέντη, Θεόδωρο Πολυζωϊδη, Θάνο Τζήμερο, Γιάννη Σιάτρα,  για την ευγενική τους συμμετοχή και για τις τοποθετήσεις τους, που πέραν των εξαιρετικών αναλύσεων και προβληματισμών που έθεσαν προς όφελος όλων μας, ενίσχυσαν και τις προσπάθειες πολιτικής επικοινωνίας και διαλόγου μεταξύ των διαφορετικών πολιτικών σχηματισμών.

Οι τοποθετήσεις και οι προτάσεις που εκφράσθηκαν από όλους τους συμμετέχοντες στην εκδήλωση θα αναλυθούν σε βάθος από τα πολιτικά όργανα της “κοινωνία αξιών” και τα αποτελέσματα θα δημοσιοποιηθούν στο αμέσως προσεχές διάστημα.

Ευχαριστεί επίσης την Διεύθυνση του χώρου που μας φιλοξένησε, “Art Factory”στην οδό Πειραιώς και Λαμίας 6, για την εξαίρετη φιλοξενία