Παρασκευή 21 Νοεμβρίου 2014

Συνάντηση Αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας κ. Πελοπίδα Καλλίρη με το νέο Δ. Σ. του Κ. Ε. Κ. Κορίνθιας



 Εμφάνιση 20141120_191639.jpg
Χθες 20-11-2014 με πρωτοβουλία του Αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας κ. Πελοπίδα Καλλίρη πραγματοποιήθηκε συνάντηση με το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Κέντρου Επαγγελματικής Κατάρτισης του Νομού Κορίνθιας  .
Έγινε διεξοδική συζήτηση για τα θέματα του Κ.Ε.Κ με την παρουσία του νεοεκλεγέντος προέδρου κ. Κωνσταντίνου Μιχαλόπουλου και των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου κ. Σπύρου Παπαθεοφάνους και της κας. Μαρίας – Πετρούλας Σκλία  καθώς και της Διευθύντριας των Κ.Ε.Κ κας. Ελένης Πυργάκη.
Ο κ. Καλλίρης τόνισε ότι το Κ.Ε.Κ με το αξιόλογο στελεχιακό προσωπικό που διαθέτει , θα πρέπει να παίξει σημαντικό ρόλο στις δύσκολες αυτές εποχές που διανύουμε για τους συμπολίτες μας , όχι στα στενά πλαίσια του Νομού Κορινθίας αλλά ως ένα Κ.Ε.Κ όλης της Περιφέρειας Πελοποννήσου .
Η Περιφέρεια Πελοποννήσου  και ο Περιφερειάρχης κ. Πέτρος Τατούλης καθώς και η Περιφερειακή Ενότητα Κορινθίας θα είναι αρωγοί στις προσπάθειες τους για την επαγγελματική κατάρτιση και εξειδίκευση  των νέων , των ανέργων , των αγροτών και όλων των συμπολιτών μας.