Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2014

Ο Ολυμπιακός παραδόθηκε άνευ όρων στην Ατλέτικο . Γνώρισε τη συντριβή στη Μαδρίτη με 4-0 και πλέον η πρόκριση στους “16” του Champions League δεν είναι στο χέρι του!

 

Σε «εφιάλτη» εξελίχθηκε για τον Ολυμπιακό το εκτός έδρας παιγνίδι του απόψε στο "Βιθέντε Καλδερόν" όπου για την 5η αγωνιστική συνετρίβη με 4 - 0 από την καταιγιστική Ατλετικο Μαδρίτης και είδε τις ελπίδες του για πρόκριση στους “16” του Champions League να μειώνονται ! 
Οι «ερυθρόλευκοι» πραγματοποίησαν τη χειρότερη φετινή τους εμφάνιση στη διοργάνωση με αποτέλεσμα να γνωρίσουν βαριά ήττα από τους «ροχιμπλάνκος», που έκαναν ό,τι ήθελαν στον αγωνιστικό χώρο. 
Στο 9´ τραγικό λάθος του Ρομπέρτο και ο Ραούλ Γκαρθία , μετά από σέντρα του Χουανφράν άνοιξε από κοντά το σκορ για τους “ροχιμπλάνκος”. 
Στο 38´ σέντρα του Ανσάλντι, ο Μποτία δεν μπορεί να διώξει την μπάλα κι ο Μάντζουκιτς σημειώνει από κοντά το 2 - 0 
Στο 44´ ο Ρομπερτο σταματά τη μπάλα σε τετ α τετ με τον Τουράν 
Στο 54´ Φάση για την Ατλέτικο με το φάουλ του Κόκε. Κεφαλιά του Τουράν αποκρούει ο Ρομπέρτο Στο 62´ ο Μάντζουκιτς επειτα από ασίστ του Τουράν έκανε το 3-0 με κεφαλιά, σημειώνοντας το δεύτερο γκολ του στον αγώνα, ενώ στο 65΄ ο ίδιος ανεβάζει με νέα κεφαλιά το σκορ στο 4 - 0 ,πετυχαίνοντας χατ τρικ και σηκώνει όρθιο το Β. Καλδερόν. 
Στο 88´ ο Γκριζμάν στέλνει την μπάλα στα δίχτυα με κεφαλιά, αλλά υποδεικνύεται σε θέση οφσάιντ 
Ατλέτικο : Μογιά, Χουανφράν, Γκοντίν, Χιμένεθ, Ανσάλντι, Γκάμπι, Τιάγκο (46΄ Σουάρες), Κόκε, Αρντά Τουράν (66' Χιμένεθ), Ραούλ Γκαρσία, Μάντζουκιτς (69΄ Γκριζμάν). 
Ολυμπιακός : Ρομπέρτο, Ελαμπντελαουί, Μποτία, Αμπιντάλ, Μαζουάκου, Μανιάτης ( 46΄ Φουστέρ), Εντινγκά, Μιλιβόγεβιτς, Αφελάι (46΄ Κασάμι) , Ντομίνγκεζ (71΄ Μπουχαλάκης), Μήτρογλου