Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2014

Ο Αστέρας Δερβενίου στο Βέλο, κόντρα στην Ελλάδα - Ντέρμπι στο Συνοικισμό Κύψεος - Κόρινθος '06

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjjT8HKqAS_Gu_xZCeiXNVaDc1ZQBhRZhGdJJ6l37QmA6a9yy3FlQDjLbLVuAtUez5rWUT0nAlvZhFpYtOv6S2beKsCtnPiMoRE6oez5kbH1d8OZCYcfFxS_ARJ9cl5FtEO9mjKsjy2zh4/s1600/asteras+sofiko_entos.jpg
Με τους αγώνες της 9ης αγωνιστικής συνεχίζεται αύριο Σ,αββατο, στις 3 το απόγευμα, το πρωτάθλημα της  Α1 Κατηγορίας Κορινθίας, , με σημαντικές αναμετρήσεις.
Ο πρωτοπόρος Αστέρας Δερβενίου δοκιμάζεται εκτός έδρας, στο Εθνικό Στάδιο του Βέλου, κόντρα στην τοπική Ελλάδα. Τον αγώνα του Βέλου θα διευθύνει ο Γιώργος Δασκαλόπουλος με βοηθούς τους Μ. Καρσιώτη και Γκότση , ενω παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο Γ. Δούρος. Την ίδια ώρα στο Συνοικισμό διεξάγεται το τοπικό ντέρμπι της Κορίνθου ανάμεσα στο Κύψελο και την Κόρινθο '06, ενώ η Κόρινθος αγωνίζεται στο Χιλιομόδι, κόντρα στον Ατρόμητο που κινδυνεύει.
Στο Πετρί της Νεμέας η τοπική Θύελλα υποδέχεται τον Ηρακλή Ξυλοκάστρου που κινδυνεύει, ενώ στο Ξυλόκαστρο ο Πανκαμαριακός, σε ενδιαφέροντα αγωνα θα προσπαθήσει  για το τρίποντο, με αντίπαλο τον Παννεμεατικό που και αυτός έχει ανάγκη βαθμών. Στο γήπεδο της Κλένιας η ουραγός ομάδα του Σπαθοβουνίου αντιμετωπίζει τον Πέλοπα Κιάτου, ενώ ο Ολυμπιακός Λουτρακίου στο "Θώδειο" μάχεται με τον Τενεάτη Αθηκίων. Τέλος στους Αγίους Θεοδώρους οι "Άγιοι" αντιμετωπίζουν τον Α.Ο Ζευγολατιού.

Η 9η αγωνιστική
 ΑΓ.ΘΕΟΔΩΡΟΙ - ΑΟ ΖΕΥΓΟΛΑΤΙΟΥ
 ΑΟ ΣΠΑΘΟΒΟΥΝΙΟΥ -ΠΕΛΟΠΑΣ
ΘΥΕΛΛΑ ΠΕΤΡΙΟΥ - ΗΡΑΚΛΗΣ ΞΥΛ/ΣΤΡΟΥ
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΧΙΛ. -ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ
ΠΑΣ ΚΥΨΕΛΟΣ -ΚΟΡΙΝΘΟΣ '06
ΣΦΛ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ -ΤΕΝΕΑΤΗΣ
ΠΑΝΚΑΜΑΡΙΑΚΟΣ-ΠΑΝΝΕΜΕΑΤΙΚΟΣ
 ΕΛΛΑΣ ΒΕΛΟΥ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΔΕΡΒΕΝΙΟΥ