Κυριακή 12 Οκτωβρίου 2014

Ο Αστέρας Δερβενίου τίμησε τον Νίκο Κούνη.

 Robipttj
Ο Αστέρας Δερβενίου διοργάνωσε, πριν την έναρξη του εντός έδρας αγώνα του με τον ΑΣ Αγ. Θεοδώρων, σεμνή τελετή για να τιμήσει τον παλιό του παράγοντα Νίκο Κούνη.
K7qtcnm8Ο Νίκος Κούνης είναι ιδρυτικό μέλος του Αστέρα το μακρινό 1971 και ήταν μέλος των πρώτων αλλά και των κατοπινών Διοικητικών Συμβουλίων. Υπηρέτησε  τον Αστέρα από τη θέση του εφόρου υλικού αδιαλείπτως μέχρι και το 1987. Ακόμα και τώρα παρακολουθεί και ενισχύει τον Αστέρα «το τρίτο του παιδί», όπως ο ίδιος συχνά τον αποκαλεί. Σε όλα τα χρόνια που ήταν στο Δ.Σ. ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στους παίκτες, παρόλο που συχνά τους μάλωνε γιατί αυτοί δεν πρόσεχαν τον ρουχισμό  της ομάδας ή έβγαιναν να παίξουν, εκείνο τον καιρό, με αγυάλιστα τα ποδοσφαιρικά τους παπούτσια.
 Qqkovu0q
Στη γιορτή που διοργάνωσαν το ΔΣ του Αστέρα μαζί με παίκτες των περασμένων χρόνων και την οποία χειροκρότησαν όλοι οι φίλαθλοι που ήταν στο γήπεδο, απονεμήθηκε στον Νίκο Κούνη πλακέτα εκ μέρους του ΔΣ του Αστέρα, μπάλα με τις υπογραφές των ποδοσφαιριστών της εποχής του, λάβαρα και ανθοδέσμες από τους παλαιούς παίκτες του Αστέρα. 
 Nxyrzz1g
Από πλευράς παλαιών ποδοσφαιριστών του Αστέρα έδωσαν το  παρόν οι: Βασίλης Μαραμαθάς, Αντρέας Σιάπικας, Βλάσης Κουρής, Αποστόλης Μανέτας, Νίκος Βυζάς, Γιάννης Σαράμπαλης, Χρήστος Παπασταμόπουλος, Γιώργος Κόρας, Δημήτρης Μετεβελής, Παντελής Μαραμαθάς, Γιώργος Καραούζος, Γιώργος Καλυτέρης, Στέλιος Κατούφας, Γιώργος Μετεβελής και ο Σωτήρης Γιαννόπουλος.
 Ο Αστέρας σ’ ευχαριστεί Νίκο για όσα του προσέφερες.
 6zkjgju0Mhoq6eng
FufijgjcH5rhrycc
 Utuoeena
φωτορεπορτάζ: asterasderveniou.gr