Δευτέρα 6 Οκτωβρίου 2014

Η τραγική ιστορία του αθλητή που έχασε τη μητέρα του στην καραμπόλα της Εγνατίας - Ερχόταν στο Αίγιο για να κανονίσει θέματα του 23χρονου με το ΤΕΙ όπου σπουδάζει

Η τραγική ιστορία του αθλητή που έχασε τη μητέρα του στην καραμπόλα της Εγνατίας - Ερχόταν στο Αίγιο για να κανονίσει θέματα του 23χρονου με το ΤΕΙ όπου σπουδάζει  Ο ίδιος ο αθλητής έχει υποστεί μόνο κατάγματα

Θλίψη επικρατεί τις τελευταίες ώρες στις τάξεις του Φίλιππου Βέροιας για την τραγική ιστορία του 23χρονου τερματοφύλακα της ομάδας του χάντμπολ Χρήστου Ευαγγελόπουλου, ο οποίος ενεπλάκη στην πολύνεκρη καραμπόλα στην Εγνατία.
Αν και ο 23χρονος γλίτωσε μόνο με κατάγματα, η μητέρα του δεν είχε την ίδια τύχη. Η άτυχη γυναίκα, η οποία καθόταν στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου, στο οποίο επέβαινε ο Ευαγγελόπουλος και ο πατέρας του, σκοτώθηκε κατά τη διάρκεια της καραμπόλας.
Η ιστορία γίνεται ακόμα πιο τραγική καθώς όπως δηλώνει στο protothema.gr o προπονητής του 23χρονου Γιώργος Τραπενζαλίδης η οικογένεια Ευαγγελόπουλου ταξίδευε στο Αίγιο προκειμένου να τακτοποιήσει κάποια θέματα με το ΤΕΙ στο οποίο σπουδάζει ο Χρήστος.
«Από όσο γνωρίζω εξαρχής το παιδί έχει κατάγματα και σπασίματα στα πλευρά του, του γίνονται εξετάσεις για να δούμε πως θα προχωρήσουμε παρακάτω. Το δυσάρεστο είναι πως η μητέρα του απεβίωσε.
Δυστυχώς πηγαίνανε στο Αίγιο για να κανονίσουν κάποια θέματα του νεαρού με το ΤΕΙ του και δεν τα κατάφεραν» δηλώνει ο κ. Τραπενζαλίδης.
Eντωμεταξύ, αναβλήθηκε ο αγώνας της ομάδας με την ΑΕΚ (Α1 χάντμπολ των ανδρών) για την Τετάρτη 15/10.

 thebest.gr