Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου 2014

. ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ:Ξεκινάει η φετινή Περιπέτεια‏


 
Ξεκινάει αύριο η πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1 Εθνικής Κατηγορίας Ελλάδος Χάντμπολ, που συμμετέχει για 3η χρονιά η ομάδα μας. Είναι μια εξαιρετικά δύσκολη χρονιά γιατί η ομάδα είναι εντελώς νέα και ταυτόχρονα υπάρχουν ευθύνες και απαιτήσεις από την περσινή χρονιά. Υπάρχει η θέληση, γίνεται δουλειά το μόνο που μένει είναι να έρθουν και τα αποτελέσματα.
Το πρωτάθλημα είναι το πιο δύσκολο κατά αποδοχή όλων των παλαιοτέρων και πιο έμπειρων από εμάς, και ο λόγος είναι ότι όλες οι ομάδες δυνάμωσαν το ρόστερ τους, και τα φιλικά προετοιμασίας έδειξαν ότι κανένας δεν μπορεί να περιμένει κάτι ως δεδομένο.
Η συμμετοχή μας, στον Ευρωπαϊκό θεσμό του Challenge Cup με αντίπαλο την πολύ ισχυρή Σέρβικη HK Radnicki,, είναι ορόσημο και θέλουμε να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων με αξιοπρέπεια και με πίστη. Θέλουμε να το γιορτάσουμε και να το μοιραστούμε μαζί με τους φιλάθλους μας.
Ευχαριστούμε όλους εσάς που από το στέρημα σας, μας αγκαλιάσατε με τις κάρτες στήριξης αλλά και με τις κινήσεις χορηγίας και υποστήριξης.
Ευχόμαστε σε όλους κυρίως υγεία και να αποτελέσει ο αθλητισμός για μια ακόμη χρονιά ο φωτεινός σηματοδότης, της χαράς και της ελπίδας.

Σας ευχαριστούμε όλους θερμά.

Με τιμή

Το τμήμα Χάντμπολ.